2015. március 4., szerda

Kartal méh telep árak

MÉH telep , színesfém, réz, alumínium, fémhulladék, vashulladék, papírhulladék, akkumulátor hulladék, felvásárlása Budapest, Kartal , Aszó Fót. A nagybeszállító ár folyamatos szallítás illetve nagyobb súly esetén értendő! Lakosságtól csak a fenti négy kategóriában veszünk át acélhulladékot. Lakossági leadás adókártyával, személyigazolvánnyal, ill. Az árváltozás jogát fenntartjuk!


Kartal méh telep árak

MÉH telepet privatizálták, illetve a rendszerváltással egyidejűleg megjelentek Magyarországon a privát hulladékhasznosító vállalkozások is. Belföldi és nemzetközi áruszállítás. A MÉH telep kampányszlogenje sokak számára ismerősen csenghet: “gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded! Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak!


Folyamatosan magasra igazítjuk árainkat kapacitásunk és a világpiac áraihoz viszonyítva! Dorogi Méhtelep, vas, réz alu, felvásárlás, adás, vétel, méh telep , méh , színesfém árak , vas ára, réz ára, fémhulladék ára, fémhulladék. Színesfém felvásárlás, méh telep , akkumulátor átvétel kedvező feltételekkel! Nyitva tartások MÉH TELEP cégtől Gizella utca 19. Debrecen Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Tekintse meg aktuális színesfém árainkat! Színesfém hulladékok (vörösréz, sárgaréz, bronz, rézhűtő, alumínium, ón) átvétele, felvásárlása. Nagykereskedői Árlista! Hűtőszekrény, képcsöves berendezések, nyomtató és fénymásoló lerakására nincs lehetőség!


A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Eredeti adókártya, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges!


Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! MÉH telep Siófok meghatározó szerepet tölt be vállalkozásunk a színesfém felvásárlás területén a térségi hulladékkereskedelemben.


A rendszerváltást követően számos tagvállalatából mára az Észak-dunántúli és az Észak-magyarországi MÉH maradt fenn, e két társaság tevékenységét fogja össze a 1-ban hazai. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Cégbemutatás Árlista Egyedi ajánlatkérés Galéria Áraink tájékoztató jellegűek, mindenkori aktuális napi átvételi árakon dolgozunk.


Telephelyünkre egyénileg beszállított, MSZ EN 6as szabvány elõírásai szerint, szelektíven gyűjtött papírhulladékot veszünk át. Acél, színesfém és egyéb hulladékok átvétele és eladása. Hulladékgazdálkodással kapcsolatos szolgáltatások Pécsett, Villányban és Mohácson. Tulajdonosaink ekkor már több mint éves tapasztalattal rendelkeztek, melyet pest megyei két telephelyükön sajátítottak el.


Tri-Tán Kft néven először egy méh telepet üzemeltettek Székesfehérváron. Méh telep t keres Az Ön közelében? A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és különleges ajánlatokkal. A fenti árak teljesen tiszta árura vonatkoznak.


A levonási százalék az áru szennyezettségének megfelelően kerül kialakításra. A hulladékátvételre jogosult személy a telepvezető vagy távollétében annak megbízott helyettese.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések