2015. március 3., kedd

Érezni akarom a tested

Telihold a város és az éjszaka még fiatal volt. Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Ne hagyd abba, megütöd a. Nem akarom nem érezni többé az illatod Nem akarom nem érezni többé a bánatod Nem akarom nem látni szemedben a csillogást.


Érezni akarom a tested

Csókolni akarom testedet, Gyönyörbe hajszolni véredet, Felfedni minden titkodat, Elűzni összes gondodat! Bőröd borsódzó bársonyát. Hajad rám omló illatát, Látni szemed szép csillagát. Hallani akarom szívedet, Érezni lüktető kéjedet!


A gyönyört, mit adhatsz, nem bírnám érezni ! Csodálom a hango vidám kacagáso Nőies mozgáso ami úgy elbájol! Imádlak szeretni, örömet szerezni, Oly jó, ha látlak, a búdat feledni! Ohh, érezni akarom a tested. Tudom, hogyan kell szeretni téged. A nyaka az illato a tested , a szád is!


Érezni akarom a tested

Ha valaki nem akarja érezni az érzéseit, akkor a testét fogja érezni. Ha nem akarom érezni azt, hogy mérges vagyok, akkor valamim fájni fog. Rengeteg betegség s fájdalom azért keletkezik, mert nem akarjuk érezni az érzéseinket! Fogni akarom azt, ami engem lázba hoz Mely minden vágyat csak felfokoz.


Kívánlak s érezni akarlak testemben Nem látod? Ha nem kapok többet: egy éjszakát had kapjak tőled! Eltölthetnénk egy szép estét kettesben. Nem tudom már igazán, Nem számít most semmi, Se jövő se múlt, csak veled lenni.


Érezni akarom a tested

Kezemben tartalak, rabom vagy Kismadár! Végig simítalak és bár még ellenállsz, a ruhád alatt lüktet már a tested , érzed ellested. Mikor bőrödhöz érek és nem kérek, de követelek, kicsit harcolsz, de gyorsan megadod magad. Egész éjjel Kicsim, lassítsd le a zenét.


Nagy szőrős, homlokos, húsos, puncis, molett csaj, massztúrbál veled telefonon! Jól akarom érezni magam! Biztosan számtalanszor hallottad már, hogy mennyire egészséges a testmozgás – de vajon azt tudod-e, hogy a testmozgástól a hangulatod is jobb lesz? A rendszeres testmozgás ugyanis nemcsak energikusabbá tesz, hanem a kedélyállapotodat is javítja.


A kemény faszt és a dugást kedvelem! Szeretném érezni a faszodat a számban! Bármilyen perverz kívánságod teljesítem! Szebbé teszem a napod vagy az éjszakád! Pár perc és meglátod teljesen felszabadulsz!


A hívás díja ezerötszáz forint. Nem akarlak kihasználni, nem akarom , hogy azt hid hogy te csak a tested miatt vagy érdekes bárkinek. Azt akarom szemed csillogjon a kéj mámorától ahogy ajkad az enyémhez ér és szenvedéllyel csókol,miközben végig simít kezem és minden porcikádat érinti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések