2015. március 13., péntek

Fkf lomtalanítás 2019 időpontok

Egyedi és eseti lomtalanítás megrendelése. A háztartások, társasházak az értesítőben jelzettől eltérő időpontban, külön díjazás ellenében, soron kívül is rendelhetnek lomtalanítást Társaságunktól. A lomtalanítási időpontokat a kerületi önkormányzatokkal egyeztetve határozták meg. Arra kérték a fővárosiakat, hogy tartsák be a tájékoztatóban leírtakat és a nagydarabos hulladékot az előre meghatározott napon, óra után.


A kerületi lomtalanítási időpontok folyamatosan bővülő listája megtalálható Társaságunk honlapján. Az így adott előzetes információ csak tájékoztató. Bútorok ingyen elszállítása. Ingyen lomtalanítás feltételei Budapesten és vidéken, hívjon most! Tavasztól a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.


FKF ) két központjában (a XVIII. kerületben, a Méta és a Besence utca sarkán, illetve a XV. kerületben) is le lehet majd adni azokat a megunt, vagy sérült tárgyakat, amelyekre már nincs szükségünk. Az FKF arra kérte a fővárosiakat, hogy tartsák be a tájékoztatóban leírtakat és a nagydarabos hulladékot az előre meghatározott napon, óra után helyezzék ki. Gyors , pontos, még aznap rendelkezésemre álltak. Munkájukkal teljes mértékben elégedett vagyok.


Elérhetőek vagyunk a nap órájában, akár több autóval is kiszállunk, hogy a munkát a lehető leggyorsabbá tegyük. Azokban a nagyobb kerületekben, ahol több napon keresztül történik a lomtalanítás , az FKF levélben, illetve a társasházakban kifüggesztett plakátokon tájékoztatja a lakosságot a pontos időpontokról. A további kerületekre vonatkozó dátumokat folyamatosan közzéteszi honlapján az FKF.


Az FKF jelenleg hírlevélben, értesítőlevélben, továbbá társasházak esetében plakáton is tájékoztatja a fővárosi lakosokat a lomtalanítás rendjéről, illetve a lomok kihelyezésének időpontjáról. Fontos, hogy a lom olyan formában és méretben kerüljön kihelyezésre, hogy azt egy ember képes legyen a hulladékszállító jármű gyűjtőjébe berakni, másképp nem kerül elszállításra a. SZOMHULL Szombathelyi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. Klug Lajos vezérigazgató elmondta, hogy nem érdemes az időpontokat titokban tartani, hiszen a. Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés.


Milyen hulladékot visznek el. A hulladéknaptár segítségével a hulladékszállítási időpontokról, átvevőhelyekről informálódhat. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Budapesten – közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit ( FKF ) Zrt.


A közlemény szerint a lomtalanítási időpontokat a kerületi önkormányzatokkal egyeztetve határozták meg. A fenti időpontok a Fővárosi Közterület-Fenntartó Nonprofit ZRT. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata az alábbi városrész lakosságának szervez lomtalanítási akciót a SZOMHULL Nonprofit Kft. Mivel az ingyenes lakossági lomtalanítás minden évben csak egyszer van, ezért szükség esetén olyan szolgáltatót kell választani, aki számlaképes és utolérhető, gyorsan egyúttal szakszerűen végzi a munkáját, az elszállított lomokat és hulladékot legális hulladéklerakóba vagy hulladékudvarba szállítja.


Gondolja át, mi mindent vitetne el a lomtalanítás során! Lomtalanítás – könnyen és egyszerűen. Javasoljuk, hogy több tétel esetén írjon listát a hulladékokról.


Ellenőrizze a hulladékgazdálkodási szabályokat, nincs-e közötte olyan, amit nem vihetnek el a szállítók! Ezeket húzza ki a listáról. A előző évektől eltérően több körzetben lesz lomtalanítás. Amennyiben további kérdésük van keressék fel az FKF Zrt. A város lakóterületét tíz részre osztották, így tíz szombati napra bontották a gyűjtést.


Fkf lomtalanítás 2019 időpontok

A Szűrcsapó utca páros oldala - Paragvári utca által határolt terület a volt bucsui vasútvonalig. Az idén tíz körzetre osztva, tíz szombati napon történik a lomtalanítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések