2015. február 10., kedd

Méhbetegségek könyv

Méhbetegségek könyv

Az egyes méhbetegségek kitűnő összefoglalóját dr. Békési László virológus avatott tolmácsolásában veheti kézbe az Olvasó. A szerző számos, az utóbbi évtizedekben felmerült új probléma, pl. E könyv célja, hogy idejében felismerjük kutyánk betegségeit és tudjuk, mikor kell feltétlenül állatorvoshoz fordulni.


Méhbetegségek könyv

Ha felkészülten állunk kedvencünk mellett a rendelőben, részleteiben is meg fogjuk érteni az állatorvos által elmondottakat, és otthon is többet tehetünk kutyánk mielőbbi gyógyulásáért. A betegségeknek, parazitáknak nem, vagy kevéssé ellenálló törzseket a természet szelektálja, azok eltűnnek. A Rukkola az első közösségi könyvcserélde, ahol igazi könyvek cserélnek igazi gazdát egy virtuális felület segítségével. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.


A méhbetegségek megelőzése és gyógyítása. A méhészek szakismereteinek bővítésére az utóbbi években több könyv is napvilágot látott. Végül a könyv két kötetnyi lett, és az egésznek Kiegyensúlyozott méhészet címet adtam.


Méhbetegségek kezelése, megelőzése Dr. Ez a könyv két részre oszlik. A másik rész a méhek biológiájával, a méhek termékeinek bemutatásával, a vándorlásra is alkalmas méhlegelők ismertetésével foglalkozik. Eddig több, mint 1publikációja jelent meg hazai és külföldi szaklapokban, kiadványokban.


Könyv : Méhegészségügyi ismeretek - Kovács Ferenc, Dr. Buza László, Vörös Zoltán, Dr. Gajdácsné Pálinkás Emília. Az első részben azokkal a szabályokkal, törvényszerűségekkel ismerkedhetünk meg, amelyek a sikeres méhészkedés feltételei.


A méhek életjelenségei, életkörülményei, a jó méhlegelők min mind olyan fogalmak, amelyeknek tanulmányozása, ismerete minden méhész számára igen fontos. A könyv három részre tagolódik. Matt Haig: Az Igazmondó Glimpi „Majd pirulsz és vidulsz és rossz viccen nevetsz, és szaladsz és maradsz és szeretsz és feledsz. Te döntesz, hogy telik veled az élet el, úgy hajlik, mint hango amikor énekel. Ajándéktárgy Állatgyógyászati termékek Eszközök Könyvek Táp, takarmány.


A nyúlós költésrothadás vagy amerikai költésrothadás (Histolysis infectiosa perniciosa larvae apium, Pestis americana larvae apium) a méhek költésének (fiasításának) leggyakoribb és legpusztítóbb megbetegedése, melyet a Paenibacillus larvae (régebbi nevén Bacillus larvae, a rendszertani besorolás változását lásd lentebb) baktérium okoz. Az egy méhcsaládra jutó átlagos mézhozam az ötvenes évek első felétől számítva napjainkig mintegy háromszorosára nőtt hazánkban. Ez az örvendetes fejlődés főként az új termelési módszerek térhódításának, a nagyobb és korszerűbb kaptárak elterjedésének, a méhészek elmélyültebb szaktudásának, a méhbetegségek elleni védekezésben elért.


A méhészeket és a közvélémányt egyaránt foglalkoztató olyan kérdéseket is érint, mint a világméretű méhpusztulások, a mézszennyezés és mézhamisítás, a méh-genom, a GM-növények és a méhek. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Szalainé Mátray Enikő ellenőr Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A méhészet barátai között szinte minden szakma képviselői megtalálhatók. Egyeb ismeretterjeszto konyvek a mehbetegsegek megelozese es gyogyitasa - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Anthony McCarten: A két pápa. A linkre való kattintással Ön el fogja hagyni a Méhész partnerség weboldalát. A kötet a méhekkel és a méhészkedéssel kapcsolatos teljes ismeretanyagot összefoglalja. Minden Vásárlónk tényleges rendelése után értékű kupont írunk jóvá,melyet a következő vásárlásnál tud a Vásárlónk érvényesíteni.


Válasszon hozzá a többi olcsó porcelánaimból,könyveimből vagy egyéb termékemből,spóroljon a postaköltségen. További képekkel szívesen szolgálok,kérésre. Ezután a Biológiai Doktori Iskolában a Zootaxonómia, Ökológia és Hidrobiológia program hallgatója lett.


Jelenleg a legtöbb állategészségügyi állatgyógyászati készítményt tartjuk a portfóliónkban, különös tekintettel a méhbetegségek elleni termékekre. Az állatgyógyászati készítmények mellett állateledeleket, tenyésztési és állattenyésztési eszközöket tartunk minden faj számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések