2015. február 3., kedd

Budapest 13 kerület parkolási díjak

Közterületi parkolási zónák térképe. A térkép tájékoztató jellegű! Budapest , Kapás utca 6-12. Az éves várakozási hozzájárulás ( parkolási engedély) igényelhető azonban ez nem alanyi jogon jár, kizárólag kérelemre adható ki.


Budapest 13 kerület parkolási díjak

Egy személy csak egy jogcím alatt (egy személy egy járműre) igényelhet várakozási hozzájárulást az alább részletezett feltételek igazolása, bemutatása szerint. Mi lesz a sorsa a befizetett parkolási díjaknak? A parkolási díjak a díjfizető övezet tulajdonosának, az.


Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. A kedvezményt azok az állandó lakcímmel gépjárművel rendelkező szülők igényelhetik, akik az egyik parkolási zónából a másik parkolási zónába hordják bölcsődébe, óvodába, általános iskolába gyermekeiket. Ez csak egy keresési lekérdezést 0kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. A pénztár mindennap negyed órával előbb zár. Hétvégén és ünnepnapokon a parkolási ügyfélfogadás szünetel.


Van, ahol újabb területeket vonnak be a fizetős övezetbe, mások a díjakat emelik és lehet, hogy még több zónában tolják ki a díjköteles időszakot óráról órára. Az 1-es fizető parkolási zóna a Róbert Károly körúttól délre a Szent István körútig, a 2-es fizető parkolási zóna a Róbert Károly körúttól északra, a kerület , illetve a már kialakított és a most kialakításra kerülő parkolási övezetek határáig tart. A fizetendő díjak 17 26 illetve 4forint. P - parkolási automata, egérkattintásra az előugró ablakban az automata pontos helyét, mobilparkolási zónakódot, az órai parkolási díjat és a maximum várakozási időt is elolvashatja.


Emellett megtalálja még az automata sorszámát is, mely annak meghibásodásakor, és a hiba bejelentésekor nyújt segítséget. Kerepesi út-Fehér út-Gyakorló utca-Hatház utca által határolt területen, munkanapokon reggel és este óra között lett fizetős a parkolás. Ezt a parkolóhelyet akkor célszerű választani, ha szeretnénk, hogy utasunk a repülőtér termináljához legközelebbi helyen szállhasson ki vagy be. A fővárosi önkormányzat jövő szerdai ülésén dönt arról az óbudai kerületi kezdeményezésről, hogy a zsúfoltság csökkentése érdekében emeljék a fizetős övezetek díjtételeit: ahol eddig óránként 1forintot kellett fizetni, ott 2forint legyen a díj, ahol pedig eddig 2forintot, ott óránként 3forint legyen a tarifa.


Ezen a napon személyes ügyfélszolgálati irodánk zárva tart, valamint a Call Centerünk sem fogad hívásokat. Kedvező bérleti díjak , alacsony üzemeltetési költség. Utcán ingyenes parkolási lehetőség. A helyzet bonyolult, de megértése nem lehetetlen. Az első térképen az új parkolási zónák határait láthatjátok.


A lényeg és az újdonság: az adott zónában lakó autósok kizárólag ugyanabban a zónában parkolhatnak ingyen, az összes többi zónában fizetniük kell. A fővárosban az elmúlt években több nagyszabású közlekedésfejlesztési beruházás is megvalósult, ami nagyban érintette a XI. Zuglóban, döntött szerdai ülésén a fővárosi közgyűlés. Deák térhez, a Nyugati pályaudvarhoz, a Király utcához és a Blaha Lujza térhez.


Tágas és kényelmes parkolóhelyek parkolási manőverek nélkül. Alacsony bérletárak a járművek kis és közepes méretű autós flottáira. Versenyképes árakkal rendelkezünk. Carl Lutz rakpart, Nyugati tér, Szent István körút 6- Váci út, Lehel u. BKK tömegközlekedési vonaljegy ára 3Ft-ra változik. Parkolási díjak változása.


Kivételek, Türelmi idő. Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésére benyújtott javaslatból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések