2015. február 26., csütörtök

Férfi és a megcsalás

Mi van akkor, ha adott férfi jellemvonásai, viselkedése ugyanazt hozta ki addigi partnereiből , mondjuk féltékenységet, dühöt vagy passzivitást, stb. Azért, hogy megtudd a megcsalás valódi okait és elkerülhesd. Amióta nőknek tanítom a férfi gondolkodás alapjait, a megcsalás valódi oka mindig megdöbbenti őket.


Néhány nő pontosan ezt tette, és az interneten osztotta meg történetét arról, hogyan is zajlott ez, mi történt a megcsalás kiderülése után, vagy éppen, hogy sikeres volt-e a folytatás. Tudom, most pokoli, de! De ha arra gyanakszol, hogy megcsaltak, akkor ÁLLJ MEG és FIGYELJ, mert ha most elrontasz lépéseket, akkor azt nem lehet visszacsinálni. Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek.


Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Sokan tartják úgy, hogy nem mindegy a kapcsolatban, hogy a szexuális problémákat a sok gond okozza e, vagy éppen fordítva. Az önvizsgálat folyamán elengedhetetlen, hogy őszinték legyetek egymással és szembenézzetek azzal a ténnyel, hogy mindketten hozzátettek ahhoz, hogy egyikőtök a csalást válassza. A férfi és női hivatás lényegét nézzétek, ne engedjétek, hogy másodrangú (tanulható, javítható, gyógyítható vagy eltűrhető) dolgok közétek álljanak. Szeretem látni a jegyespároknál a jó férfi és női szerepeket, akkor adom össze őket nyugodt szívvel.


Egy férfi számára a megcsalás egyfajta szerepválsággal jár, hiszen megcsalva úgy érzi, férfi mivoltában lett megkérdőjelezve az által, hogy párja másnál kereste a szexuális, vagy a lelki boldogságot. Tisztázzuk: a flört a könnyed udvarlást, játékos ismerkedést és annak elfogadását jelenti. Kezdetben így indul a kapcsolat férfi és nő között, amikor még minden képlékeny.


Normális esetben a nő leadja egyértelmű jelzéseit a férfinak, aki veszi ezeket a nonverbális üzeneteket és megkezdi hódító útját. Viszont mivel az anyának gondoskodnia kell arról, hogy gyermeke apja, mint családfő és fő támasz, mellette és a gyermeke mellett maradjon, az is érthető, ha a nők éppen az érzelmi megcsalást tekintik súlyosabbnak, hiszen az fenyeget jobban annak a rémével, hogy a férfi esetleg elhagyja őket. Egyetlen út van, hogy a válaszokat megtaláld és ez a férfi agy, a férfi gondolkodás, a férfi lélek, a férfi logika megértése és tudni azt, hogy min alapul a férfiak működése.


Ha megérte hogyan működik egy férfi , arra is megkapod a válaszokat, hogyan változtasd át a férfiben és magadban is azokat a negatív mintákat. Sokszor hallunk olyan szokásos történetet, hogy egy férfi és egy nő megismerkedik egymással, szerelembe esnek, majd kimondják a boldogító igent. A férfi boldog volt az eddigi látványtól mert megígérték neki hogy a nő azt fogja adni amit elvárnak tőle, és ezt maradéktalanul tette is. A férfi sovány volt, és inas, a lány minden bordáját külön érezte ujjai alatt, de bőre jólesően sima és meleg, és a bőr alatt az izmok feszesek.


Az első nap óta nem látta meztelen, de élénken emlékezett rá, napbarnított vállára, lapos hasára és felgerjedt férfiasságára. Ha az ember megházasodik, általában egy életre választ pár. Hűséget esküszik, és igyekszik ehhez tartani is magát. Azonban napjainkban egyre több házasságban fordul elő megcsalás , félrelépés. Ezzel azt kapja meg kívülről, hogy ő férfi , jó ember.


Mert ha egy feleség azonnal változni és javulni próbál, az azzal járjat, hogy a hűtlen férj ettől csak még jobban eltávolodik, mert nagyobb bűnbaknak érzi magát! Ezért is hangsúlyozom azt, hogy megcsalás után érdemes tanulni! Tanuljunk a férfi megcsalás okairól! Amikor az ember szíve összetörik, nagyon tud fájni, ilyenkor pedig két lehetőség van: vagy azt mondjuk, hogy erősek leszünk, hiszen az élet megy tovább, változtatunk és talpra állunk, vagy önpusztításba kezdünk.


Egy japán férfi , Shirapyon előbbit választotta, miután kiderült, hogy a felesége megcsalta. Az érzelmi megcsalás lényege az, hogy a páros egyik tagja érzelmileg intimebb viszonyba kerül egy harmadik személlyel. Minden ok nélkül megváltozik a párunk viselkedése. A régi szokásait egyszer csak elhagyja, és váratlanul új dolgokkal próbálkozik.


Férfi és a megcsalás

Lehet ez az öltözködés megváltozása vagy egy új sport kipróbálása, esetleg teljesen új érdeklődési kör felbukkanása. A megcsalás és félrelépés jelei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések