2015. február 12., csütörtök

Albérlet 6 kerület

Kiadó albérletet keresel VI. Havonta több millióan választják az ingatlan. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Terézvárosban, irodának és lakásnak is alkalmas ingatlan az Andrássy úton (a Kodály köröndnél).


Albérlet 6 kerület

Jelenleg általam bérelt, szeretett 6. A lakás földszinti, a Nyugatitól perc sétára, a Kodály köröndtől perc sétára található, felszerelt, felújított, internettel és kábel tv-vel ellátott. Szoba ( albérlet ) - Budapest VI. Nagyon jó elhelyezkedés, csendes lakóház. Albérletet, kiadó lákást keresel a 6. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten.


Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. A lakás teljesen felszerelt bútorokkal és gépekkel egyaránt. Már a mai napon is megtekinthető akár. Közelben a 4- villamos több közlekedési eszköz,elég jól frekventált környék. Gyönyörűen berendezett a lakás.


Albérlet 6 kerület

Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Gyermekes családot szívesen fogadunk. Iskola, óvoda, bKv, üzletek minden a közelben található.


Kaució nagyon jó feltételekkel, melyet a helyszínen megbeszélünk. Költözni azonnal lehet. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. ALBÉRLETet keres Budapesten?


Albérlet 6 kerület

Ingatlanirodák, tanácsadás. Kizárólag csak a Maxiingatlan kínálatában! Rákospalota központjában lakás kiadó! Illyés Gyula utcában kiadó egy utcai kilátású belső két szintes nm-es negyedik emeleti, fiatalos, nappalis plusz egy hálószobás, bútorozott és gépesített, téglaépítésű lakás. Lakotàrsat keresek,lakàst bérelnék a XV.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Itt nem csak leírást és hagyományos képeket találsz az adott lakásról, hanem akár egyből körbe is nézhetsz benne a fotelből, ágyból, buszról, iskolából vagy bárhonnan ahol eszedbe jut az. Igényesen felújított és berendezett lakás ,keresi hasonlóan igényes lakóit ! Hosszútávra (min.év ) kiadó egy nm-es,plusz nm- es hálógaléria ,plusz nm- es tároló galéria ,teljeskörűen felújított ,gépiesitett ,klimatizált utcai lakás a Diószegi Sámuel utca elején ,a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szomszédságában ,a Füvészkert nem messze!


Használja az ingatlan1. Univerzális keresőnk segítségével szinte minden szempont alapján szűkítheti a találati listát, legyen szó szobaszámról, alapterületről. Ha albérletre van szüksége Budapest IX. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.


Nádor utcában kiadó hosszú távra, 1. Az ingatlan nm-es, szobája rendkívül tágas. A lakásban amerikai konyha lett kialakítva, a wc egyben van a fürdőszobával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések