2015. február 13., péntek

Családi napközi 17 kerület

Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium. Családi napközinket 1-éves korú gyermekek nap közbeni ellátására hoztuk létre, a 17. Családi bölcsőde hetes kortól éves korig járhatnak a gyerekek, ahol a gyermekek napközbeni ellátásakénta családban élő gyermekek életkorának megfelelő nappali felügyeletet, gondozást, nevelést, foglalkoztatást és étkeztetést kell megszervezni azon gyermekek számára, akiknek szülei, nevelői, gondozói. Alapítványi óvoda, családi napközi 17.


Családi napközi 17 kerület

Várjuk az aprócska, cseperedő gyöngyszemeket családias, barátságos környezetben, kis létszámú szeretetteljes közösségünkbe a Budai Vár oldalában pár percre a Széll Kálmán tértől és a Vérmezőtől. Családias környezetben, kertes házban, kis létszámú csoportban, kedves, képzett gondozó nénikkel. Helikopter lakóparkban. Tavasztól és szeptembertől szabad férőhelyeink lesznek. Bölcsőde Budapest XVII.


Célunk egy olyan hely létrehozása volt, amely szeretetteljes, biztonságos légkörével megkönnyíti a gyermekek elszakadását a szülőktől, a csoportba való beilleszkedést. Családias hangulatban, sok-sok játékkal, egész napos és időszakos gyermekfelügyelettel, kitűnő. Családi bölcsődénk nagy előnye a kis létszámú csoport, ahol segítjük a gyermekek egyéni ütemben való lelki – és testi fejlődését. Családi bölcsődénkben megpróbáljuk mindazt a gondoskodó szeretetet és törődést megadni, amit a gyermek egy szerető családban mindennap megkap. Zugló Babavár Családi.


Azzal a céllal hoztuk létre, hogy a szülők távollétében mi biztosítsuk a családi légkör nyújtotta szeretetteljes, biztonságos közeget, melyben a gyermekek kiegyensúlyozottan fejlődhetnek. A gyermekek napközbeni ellátását egy olyan jól képzett, melegséget sugárzó szakmai csapat összehangolt, egymásra épülő munkája öleli körbe, amely minden hozzánk járó kisgyermek egyéni képességeinek, adottságainak, érdeklődésének, tehetségének megfelelő igényt ki tud elégíteni. Szakmai felkészültséggel párosítva a gyermekek nem csak felügyeletére koncentrálva,hanem a mindennapi fejlesztéseket is előtérbe helyezve gondoskodunk a picikről. Minőségi családi bölcsőde Törökbálinton a Tükörhegyen.


Megfizethető áron, folyamatos felvétellel, már fél éves kortól. Miért válasszon minket? Szeretet a kulcs minden gyermekhez. Szakképzett gyermekgondozók -Egész éves nyitva tartás, H-P, 8- óráig. A belváros legszebb részén, a diplomata negyedben nyitottuk meg első családi napközinket, ahová szeretettel várjuk 1-éves gyermekét.


A szülővel való megállapodás alapján ettől eltérően is tart ügyeletet, külön díjazás ellenében (ügyelet reggel vagy órától, illetve délután 1vagy 1óráig). A családi napközi 1-éves korú gyermekeket fogad be, a szülővel kötött megállapodás alapján. Pesthidegkúton található, gyönyörű, csendes és tiszta levegőjű zöldövezetben.


Könnyű minket megközelíteni, Hűvösvölgytől buszmegállóra ( 6 16 2) vagy autóval 2-percre vagyunk. A Varázskuckó Pesterzsébet kertvárosi részén, csendes, madárcsicsergős utcában, erre a célra kialakított kertes családi házban működik, könnyen megközelíthető övezetben. Kis létszámú csoportjainkba legfeljebb gyermeket fogadunk, így biztosítani tudjuk számukra a családias, szeretetteljes légkört. Kedves csoportszobák, tornaterem, nagy udvar, angol foglalkozás várja a gyerekeket.


Napközi egész vagy fél napos. Montessori fejlesztő program, képzett pedagógusok, igényes környezet, nagy kert. Zenés és kézműves foglalkozások, sok mese, környezeti nevelés, rengeteg mozgás.


Havonta képzőművészeti kiállítások, szülői képzések. Cinkota kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Karácsonyi Bábszínház lesz a Palánta Gyermekmisszó előadásában! Mindenkit sok szeretettel várunk!


Családi napközi 17 kerület

Sok szeretettel várjuk családi bölcsődeeink még szabad helyeire az új ovisokat és bölcsiseket! A közvetlen közelben található egy frissen felújított játszótér, nemzetközi óvoda és családi napközi , a Petneházy Club és számos túra útvonal. Nagykovácsi (Amerikai, Francia Iskola, kávézók, fagyizók) autóval vagy busszal percek alatt elérhető.


Bukarest utcában található (a Tranzit Cafe-val szemközt): jól megközelíthető villamossal, 7-es busszal, vagy autóval a Fehérvári útról és a Bartók Béla útról is. Eladó egy igényesen kialakított szobás 2m2-es családi ház a XXII. Jelenleg nyitva tartó Gyermekotthon, napközi Budapest XVI. Kerület településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. A Csigacsalád bölcsőde 4-fős csoportokkal biztosítja gyermekei számára a maximális odafigyelést.


Könnyebben megismerjük egymást, így hamar felfedezzük a gyermekekben rejlő lehetőségeket, érdeklődési körüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések