2015. február 16., hétfő

Bika horoszkóp 2019

A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Nagyon izgalmas év előtt állnak a Bikák, ugyanis több meglepő, váratlan, de pozitív fordulatban is lesz részük. Mit jelentenek a visszatérő számok az életünkben? Napi (mai) horoszkóp BIKA csillagjegyűeknek!


Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg milyen lesz a mai napja! Napi horoszkóp Nehéz lesz érdemben kialakítani kapcsolatait. Ha új társat talál a romantikában, több rejtélyt kap, mint biztonságot.


Kerülje azok társaságát, akik esetleg érdekből szeretik. Heti horoszkóp A Mars és a Vénusz a Bika jegyében áll, ám a Mars nem tudja kifejteni a hatását. Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni.


Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen. Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést. Itt a friss heti horoszkóp is! Ma nagylelkű hangulatban leszel és legszívesebben a világ összes problémáját egyedül oldanád meg, de hidd el, mindez nem a te feladatod. Koncentrálj a közvetlen környezetedre és igyekezz segíteni azon, aki épp ott szorul rá.


Bika horoszkóp 2019

A horoszkóp számításának fő alap eleme van. Ikrek – napi horoszkóp. Ma igyekezz a szokásosnál többet dolgozni a megjelenéseden, mielőtt elhagyod az otthono mert nagy az esélye annak, hogy a külsődnek jelentősége lesz egy váratlan helyzet, vagy találkozás kapcsán. Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben. Ha mégis így tesz, akkor tönkreteheti az ön és a párja közötti nemrégiben kialakult harmóniát.


Ezzel szemben a szerelem nem áll a csillagok programjában. Hogyan befolyásol az Aszcendensed? Ha Aszcendensed a te jegyedben, tehát a Bika jegyében áll, a föld elem rendkívüli módon felerősödik. Bika (április - május 21) Pénzügyekben csak addig nyújtózzon, amíg a takarója ér!


Készítsen tervet az ünnepi kiadásokra, úgy könnyebb lesz beosztani a meglevőt! Családja, szerettei hiányolják azokat a meghitt beszélgetéseket, közös programokat, melyek régebben gyakoriak voltak. Miben hozhat neked szerencsét az év? A Bika előtt valaki nem a valódi arcát mutatja ma, a Skorpió ma készüljön fel a kritikára is.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Nyitott vagy mindenre, könnyen kapcsolódsz a külföldiekhez – mely szerelmet is hozhat. Fel is dob, e nagy érzésekkel és új információkkal teli napod - mozdulj ki, utazz, kirándulj! Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Az is lehet, hogy valakinek a rámenős viselkedése húzza ki a gyufát, és olyan stílusban osztod ki őt, hogy nem ismersz majd magadra. Bika : Fokozott magabiztosságod és energikusságod miatt ma igen sokra vihete szinte bármit elérhetsz, amit akarsz. Ragadd csak bátran magadhoz a kezdeményezést! A lelked csordultig lehet szeretettel, ebből jut mindenkinek, aki közel áll hozzád.


Bika : Elemi erővel törhetnek fel az emlékek, és annyira meghatódsz, hogy talán még sírva is fakadhatsz. Beszélj egy olyan baráttal, aki életednek egy fontos szakaszában jelen volt, és pontosan tudja, hogy most min mész keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések