2015. február 24., kedd

Albérlet 18 kerület magánszemélytől

Kiadó albérletet keresel XVIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet-szobatars. Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Fűtése konvektoros, ezáltal rezsije kedvező. Kisállat hozható, gyermek nem akadály! Ha ez az albérlet vagy ehhez hasonlóak érdeklik, fáradjon be irodánkba és válogasson kedvére!


A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Autóbeállási lehetőség az udvarban. Villamos,buszmegálló pár percre.


Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Bikás parknál olcsó albérlet garzon 60. Budapest XVIII kerület.


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! LLŐI ÚTON egy nm-es szobás részben bútorozott KLÍMÁS lakás egy tégla építésű liftes társasház második emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések XX. Több száz friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítandó t. Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható.


Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Igényesen felújított és berendezett lakás ,keresi hasonlóan igényes lakóit ! Hosszútávra (min.év ) kiadó egy nm-es,plusz nm- es hálógaléria ,plusz nm- es tároló galéria ,teljeskörűen felújított ,gépiesitett ,klimatizált utcai lakás a Diószegi Sámuel utca elején ,a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szomszédságában ,a Füvészkert nem messze! Albérletet, kiadó lákást keresel a 21. Pesti útnál bérelhető családbarát lakás,kedvező költségekkel. KAUCIÓ MEGEGYEZÉS ALAPJÁN!


Egy nagy,illetve két kisebb méretű szobával. Berendezett állapotban is vagy üresen,megegyezés alapján. Világos és hangulatos,jó környéken,gyermekek számára is ideális,iskola,óvoda közel van.


A lakás jó állapotú azonnal költözhető. Az ingatlan jelenleg bútorozott, de akár üresen is kérhető. Rezsije nagyon alacsonyan tartható. Az irodában NAGY NORBERTET keressék! Téglalakás, kis rezsi, merkélyes, parkos környezet, egyedi gázfűtés, Örs és Pillangó u között, a Padlizsán u-ban.


Gyermektelen párnak, egyedülállónak. Eladó-kiadó lakás, ház, iroda, üzlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések