2015. február 18., szerda

Kos szűz barátság

Kos szűz barátság

Kos (III.21.-IV.20.) Könnyen köt ismeretséget, könnyen barátkozik, de mert túl őszinte, már-már naiv, gyakran érheti csalódás. Meglehetősen eredmény-centrikus, ezért inkább önmagára figyel, mint a környezetére. A Kosnak a Szűz egy tétova, határozatlan, gátlásos, önbizalom hiányos ember, és a Kost idegesítik a Szűznek ezek a tulajdonságai. A Szűz nagyon kritikus, a Kos viszont nem bírja elviselni a kritikát, ez is feszültség forrás lehet kettőjük között. Ha csalódik, akár egy életre hátat is fordíthat a barátság intézményének.


Rövid távon azonban lehet számítani a Kos szülött barátokra. Ha a Kos barátodat megbánto hajlamos arra, hogy igazi faltörő kosként neked támadjon, ám nem tartogatja sokáig a sértést. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok.


Kos és Halak jegyű szülöttek kapcsolata hosszú és boldog lehet, különösen, ha képesek kiegyensúlyozni a temperamentumok közti különbséget. A Kos -Halak páros bátran belevághat a házasságba, mert életük harmokikus lesz egymás mellett. A Kos nõ optimista, szereti a gyerekeket, a lármát maga körül. A gyakorlatias Szűz pedig kihasználja a gyenge akaratú Halak befolyásolhatóságát, és kapcsolatukban minden úgy lesz, ahogy ő akarja. Szűz férfi és Halak nő kapcsolata.


A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak, de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak. Találtál egy újabb hadvezért, akinek szolgálatába állhatsz, és egy Kos értékeli az önfeláldozást. Ez neked is jólesik, érze hogy tisztelnek, megbecsülnek és ettől valósággal szárnyakat kapsz. Igaz ettől kicsit önző is leszel. A jó barátság annyira ritka, mint a jó házasság – de vajon mit mondanak erről a csillagok?


Tudd meg, hogy milyen barátra leltél. KOS (III. 21. – VI. 20.) A Kos csillagjegy szülöttje tökéletes haver, akivel meg lehet osztani az összes örömöt, bánatot. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik.


Kos szűz barátság

Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. Get A Very Special Offer On Kos.


A Kos inkább a „lerohanásban” hisz, erőteljes, önfejű egyéniség, aki hódítani akar – minél gyorsabban. Nehezen jön létre közöttük a harmónia, de persze sikerülhet, ha mindketten változtatnak kicsit az értékrendjükön. A Ráknak időre van szüksége, a Kos pedig türelem dolgában hadilábon áll.


A Szűz – ha sikerül valakinek meghódítania – kapcsolataiban hűséges és hosszútávfutó, míg a Nyilas jóval bohémabb és könnyedebb, felhőtlen és oldott kapcsolatot keres. Kapcsolatuk egy ideig valóban felhőtlen, ám később gondot fog jelenteni a Nyilas szabadságvágya és a Szűz „érzelemmentessége”. Szűz képes a függetlenségre, de a kevésbé fejlődött egyének számára nehéz, ha valaki nem segít nekik, hogy többet érjenek el és kevésbé legyenek kritikusak magukkal. Az emberek felnéznek a Szűz barátokra, mert egyenesen gondolkodnak és logikusan oldanak meg problémákat.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Napi horoszkóp SZŰZ - olvassa el mai horoszkópját az EZO. TV Horoszkópok oldalain!


A Szűz mindenkivel jól kijön, és relatíve könnyen vesz minden akadályt. Föld jegyhez is kapcsolódik, megbízható, stabil támasszá teszi őt, aki még élvezi is, hogy segíthet. A Szűz elkötelezett is, úgyhogy rengeteg energiát fog arra fordítani, hogy ha már megvan az a kapcsolat, működjön is. A Szűz kedves, de nem az optimális partner a számodra.


A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain! Vannak csillagjegy párok, akiket egymásnak teremtett az ég, és olyanok is akadnak, akik tökéletes szeretők. Nem meglepő hát, hogy olyan párosítások is léteznek, aki sehogy nem tudnak kijönni egymással. Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz!


Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések