2015. február 19., csütörtök

Kiadó albérlet csepelen tulajdonostol

Kiadó albérlet csepelen tulajdonostol

Kiadó albérletet keresel XXI. Havonta több millióan választják az ingatlan. Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén.


Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Csepel Csillagtelepi részén kiadó felújított lakás. Egy csendes társasház 2. A kellemes hőérzetet a cirkó fűtés biztosítja. Ideális választás lehet,pároknak vagy diákoknak vagy 1-fő. Albérletet, kiadó lákást keresel a 21.


A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! Csepelen keresek kiadó pici garzont, vagy egy kb. Az ingatlanban a szobák külön nyílnak, így jól szeparáltak. A ház rendelkezik egy közös használatú földs. Bútorozott és gépesített.


Parkra néző csendes ablakokkal. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egyedülálló vagyok és rendszeres jövedelemmel rendelkezem.


A rezsi költség egyedi mérés szerint fizetendő. Azonnal megtekinthető és költözhető is. A lakás bútorozott, , helyiségei előszoba, konyha étkező, fürdőszoba, wc, szoba. Minden helyiség ablakos, a ház csendes nyugodt lakóközösségű. Ház lakás telek ingatlank?


Kiadó albérlet csepelen tulajdonostol

A lakásban évvel ezelőtt az alábbi felújítások történtek: - Az előszobai. Keressen a Kiadoalberlet. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen.


Olcsó lakás albérlet hirdetések. Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések XXI. Több száz friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapotú. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben.


Találj kiadó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítot. Ingyenes hirdetésfeladás. Térképes albérletkereső.


ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Ingatlanirodák, tanácsadás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések