2015. február 24., kedd

Duna house józsef attila lakótelep

Eladó Lakás, Budapest, 9. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: lakás józsef attila lakótelep ix kerület, 250000Ft-tól. József Attila - lakótelep , m2-es, gáz (konvektor), utca nézetű. Tehermentes és gyorsan költözhető. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Minor Zsolt Rólunk Ingatlanok Kollégáink Kapcsolat Az oldalt az ingatlan.


Duna house józsef attila lakótelep

Mind a három szoba külön bejárattal rendelkezik. A lakás nagy és könnyen alakítható, ha valakinek ez az elosztás nem lenne megfelelő. Ecseri úthoz nagyon közel eladó egy nm-es, téglaépítésű, emeleti, világos, csendes lakás belső udvarra néző ablakkal. KIEMELT AJÁNLAT CSAK A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!


Könnyen átalakítható, napfényes, gázkonvektoros és minimális a rezsi költsége. Az nm-es, nyugati fekvésű lakás mindegyik ablaka a nyugodt, csendes parkra néz. A tágas, jól bútorozható előtérből elérhető a két napfényes hálószoba, a - részben gépesített - konyha, valamint a fürdőszoba. Felújítandó, panel ház 7. A lakásban régen nem történt felújítás, ezért az új lakó igénye szerint alakíthatja. LAK folyamatosan frissülő adatbázisából.


Találd meg a Neked legmegfelelőbb eladó ingatlant! Find unique places to stay with local hosts in 1countries. A legnagyobb emelkedés három év alatt a VIII.


Szigony utcai lakótelepen zajlott le, ahol három év alatt több mint kétszeresére emelkedtek az árak. Duna -part gyalogosan is könnyen elérhető. With its much desired location, Jozsef Attila Lakotelep is the place to be while in Sopron.


Duna house józsef attila lakótelep

With a wide number of attractions to discover, this sought-after part of town will not cease to amaze you. An undeniably popular travel destination, Jozsef Attila Lakotelep offers a memorable escape with its famous sites and fine dining. A tavalyi évben sem állt meg a panelek áremelkedése, sőt egyes lakótelepek most indultak igazán növekedésnek.


Mi folyik békésen az Illatos-árok medrében a Soroksári- Duna felé? A kérdés azért különösen izgalmas, mert a patak partját a mérgek áztatta vegyiművek kerítése kíséri végig a Határ út túloldalán. Garzonlakás kiadó - IX.


Leírás Metróközeli, két külön nyíló szobával, erkéllyel és tágas nappalival! A környék nyugodt, csendes. A parkolás a ház előtt ingyenes az utcán.


A Napfény utcai Spar épületében található. Néhány egészen kisvárosias jellegű, parkokkal, fákkal, játszóterekkel, virágokkal. Duna House - Tatabánya ingatlanjai az Ingatlanok. A cég ügyvezető tulajdonosa Csiszér Árpád. A Szigony utca esetében ez épp ellenkezőleg történt.


Az ingatlan beosztása amerikai konyhás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések