2015. február 6., péntek

Bika nő halak férfi

Bika nő halak férfi

Bika férfi és Halak nő kapcsolata. Hűséges és függő természetű, csak gyakran melléfog partnere kiválasztásában s ilyenkor, ha valami nem sikerül, szívesebben halad tovább a megkezdett úton, mintsem hogy válás mellett döntsön. Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni.


A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


Ha mindezt át tudják hidalni, életre szóló kapcsolat lehet az övéké. Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb-utóbb szót foga mert hallgat rád és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő számodra. A Bika nő mindent szeret az életben, ami gyönyörű, remek ízlése van, és fontos számára a tudás. Sok benne a szeretet, és remek barát. Férfiak, akikkel érdemes ismerkedni: Halak férfi : érzékeny, intelligens, így szép párt alkothatnak a Bika nővel.


A BIKA NŐ szerelmes horoszkópja A Bika nő szereti a luxust, az aranyat és általában az ékszert, de ügyesen tudja rendezni az anyagiakat. Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is. Jó háziasszony, s mert szeret enni, hajlamos az elhízásra. Bika jegy női szülötte nagyon jó barát, de ellenségnek annál veszélyesebb.


Tehát egy Bika szellemiségűnek, skorpió lesz a fizikai megjelenése, és oroszlán lesz a lelkisége. Halaknak a szellemisége halak , fizikai megjelenése a szűz, és lelkisége a nyilas. A csillagképeket továbbá bonyolítja az is, hogy férfiról vagy nőről beszélünk e. Mivel a férfi az állapot a nő a változás a kapcsolatban.


Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását. Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki.


Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Szexuális játékokra is kapható a Bika nő , de határokon belül szeret maradni. Nagyon érzékeny az illatokra, bátran készíthetsz neki illóolajokkal egy kis meglepetést az előjátékhoz.


Nem szereti, ha a nő szégyenlős, vagy gátlásos az ágyban. Pál Feri - Férfi és nő különbségei. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.


Bika nő halak férfi

Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet. Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes. A Bika viszonya a pénzhez nagyon kényes és fontos tényező.


Tehát, ha túl sokat költünk, akkor számítsunk arra, hogy ez életünkben feszültségek forrása lesz. Próbáljunk meg igazodni az Ő életformájához, persze csak annyira, hogy azért mi is boldogok legyünk a sajátunkkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések