2017. augusztus 16., szerda

Kos és mérleg szerelmi kapcsolat

Kos és mérleg szerelmi kapcsolat

Bátor, játékos, aki teljes lényével élvezi az élet örömeit. Harmonikus, őszinte kapcsolat. Nagyon jó köztetek az összhang. Párkapcsolatban elég jól tudnak együttműködni az esetlegesen könnyen adódó konfliktusok ellenére is. Mérleg - Kos szerelmi horoszkóp.


Kölcsönösen tisztelik egymást. Ez a kölcsönös megértés a hálószobára is vonatkozik, kedvező légkör alakulhat ki köztük. Sikeres és ajánlott kapcsolat , amely a hálószobában teljesedik ki! Aztán a mérleg később kevésbé nagy igényeket támasztó partnert fog keresnek, és a Kos olyat fog magához kötni, aki jobban csodálja. A fizikai kapcsolat lehetséges, de csak átmenetileg.


A házasság nagyon ritka. Lenyűgöz a társad higgadt szilárdsága, tiszteled szorgalmáért, és vakon megbízol a tanácsaiban. Ha nem is túl szenvedélyes, de mindkettőtök számára tanulságos és biztonságot adó ez a kapcsolat. A vonzerő ugyan nagy egymás iránt, ám sokszor ellentétes a két jegy értékrendje.


Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. Hosszan simogas kényeztesd a testét, csókold meg minél többször, és éreztesd vele, mennyire kívánod! A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Ez azt is jelenti, hogy a problémákhoz, és döntési helyzetekhez való viszonya is így nyilvánul meg.


Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretnél? Egyikük sem veti meg az érzéki örömöket, de valószínű, hogy a Kos túl hamar és túl messzire szeretne eljutni ilyen téren. Ez a kapcsolat állandó harc két erős egyéniség között. Hivatásod is profitál belső erődből és bizakodásodból.


A Kosok szeretnek fejjel menni a falnak, és ezért döntéseiket is egyedül hozzák. E jóslás elárulja Neke hogy a két választott csillagjegy között milyen kapcsolat várható, a két fél összeillik-e, tudnak-e együtt élni, és ha igen, hogyan. Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban! De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.


Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A szerelmi horoszkóp segít megtalálni az igazi lelki társat, a kínos helyzeteket segít elkerülni, és minden kapcsolat számára megfelelő tanácsot ad. Az asztrológia segítséget nyújt abban is, hogy többet tudjunk meg önmagunkról és arról, miként működünk az életben és a kapcsolat során.


Kos és mérleg szerelmi kapcsolat

Lehet, hogy a választottad egy Bika lesz, mert vele nagyon jól kiegészítitek egymást, de szép és kellemes kapcsolat lehet egy Oroszlán szülöttel is. A Rákok érzelmek és érzések által vezéreltek, és általában szeretik az állandóságot. Az Ikrek megállíthatatlan mozgalmassága nyugtalanítónak bizonyul a Rák számára.


Bár ez egy nagyon érzelmes kapcsolat , a hosszú távú kapcsolat szinte lehetetlen itt. A kos fejjel megy a falnak és makacsa, a mérleg , pedig alkalmazkodó és a harmóniára törekszik úgy ált. Tudom milyen :) Nem tudom melyik fél vagy, de a mérlegnek baromi türelmesnek és toleránsnak kell lennie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések