2017. augusztus 21., hétfő

Szűz nő ha szerelmes

Szűz nő ha szerelmes

Mégis, erős kritikai szelleme és józan észjárása miatt, gyakran megesik, hogy a Szűz nő egész életére egyedül marad. Ha egy férfi mégis belé szeret, csak akkor közeledjen hozzá, ha becsüli az otthon biztonságát és a hűség fontosabb számára a kalandoknál. A SZŰZ FÉRFI szerelmes horoszkópja. Szűz : Nem az a kifejezetten szerelmes típus. A Szűz nő szerelmi horoszkópja.


Ha szerelmes , akkor mindent magára vállal, mert szeretné megkönnyíteni a párja életét, tehát túlságosan alárendeli magát neki. Ha ezt nem az ő rovására tesze akkor kifejezetten szórakoztatónak tartja. Az ágyban is kiválóan megértitek egymást, tökéletes az összhang köztetek. Már ami a te részedről illeti. A te igényeidnek maradéktalanul megfelel a Szűz társad mentalitása, habitusa.


Szűz férfi elűzése: Amennyiben Ön nem kellően racionális, ha örökké fantáziavilágban él, ha nincs konkrét jövőképe, ha még azt sem tudja eldönteni, mit csináljanak közösen a hétvégén… akkor keressen magának inkább valaki mást! Te is a Szűz jegyében születtél? Netán ismersz ilyeneket?


Vagy esetleg Szűz a felesége barátnő nővére húgo szerelmed? A most következőkkel egyet fogsz érteni, lehet, meg is lepődsz, főleg akkor, ha még nem ismerted meg tökéletesen ezt a tiszta, őszinte és kedves csillagjegyet. Ha ezeket megtalálta, akkor megpróbálja „működtetni” őket, minél nagyobb hatásfokkal. S persze továbbra is teszteli „munkája eredményességét”. Ha Szűz kedvesünk úgy dönt, hogy életét összeköti velünk, akkor ennek a megfontolásnak a hátterében nem csak a vonzalom fog állni.


Viszont könnyű előhozni belőle kritikus hajlamait is, és hamar elégedetlenné válik, ha nem a tervek szerint haladnak a dolgok, amivel bizony lehúzhat másokat. Szűz Ha a férfi Szűz -jegyű: Első kategóriájú tökéletes szerető. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti.


Szűz nő ha szerelmes

Meglehetősen érzelmes, szeret nagyokat beszélgetni, ezért, ha azt akaro hogy lássa, komolyak a szándékai figyelj oda minden mondatára. Vedd észre, ha a Szűz szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja. Annyira szerencsés vagy, hogy NŐ lehetsz, hiszen csupa érzés, szín és. A Nyilas nő szerelmi horoszkópja.


Fantáziája révén a legszürkébb életből is képes kisajtolni a nagystílű eseményeket. Optimista nő , aki nem bíbelődik apró-cseprő házimunkákkal, inkább felfedező körútra, vagy világkörüli társasutazásra indul. S ha nem teheti, legalább elképzeli. A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot.


Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa, így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes. Nem elég tisztában lenni azzal, mi a párod horoszkópja, érdemes minél többet megtudni arról is, milyen tulajdonságokkal ruházta őt fel a csillagjegye. A kapcsolat sikere is múlhat azon, mennyire ismered őt!


Andrási Betty sorozatának első részében a szerelmes nő állapotáról, minőségéről lesz szó, melyhez Betty a piros színt társította. A Skorpió nő ötvözi az erotikusságot és a családcentrikusságot, olyan intenzitással tud szeretni, hogy párját valósággal megigézi. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. A Skorpiók sok energiával rendelkeznek, szíve élő vulkán, a fegyvere pedig rendszerint a gyilkos humor.


A szűz jegyű férfinél mik a jelei annak, ha tetszik neki egy nő ? Ha ezeket a kemény próbákat ki tudjátok állni, és képesek vagytok alkalmazkodni egymáshoz, akkor nagyszerű életet élhettek együtt, csodálatos szexuális élményekben lehet részetek, mert az érzékiség mindkettőtök kedvenc elfoglaltsága. Ha kevesebb terhet cipel, felfedezi saját jóságát, és ráébred az önmagában lakozó tökéletességre minden dologban. Odaadó lesz, hűséges, boldoggá fog tenni, és még egy kis rendet is fog tenni az életedben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések