2017. augusztus 4., péntek

Lazítás idézetek

Lazítás idézetek

A változtatáshoz szükséges energiát a lazítás szolgáltatja. Csillagfényű, forró nyári est volt, vibrálva ragyogott fenn az égbolt. Vigyázott rám a sarló fényű hol távol járt e világtól most a gond. Ne fáradjunk el a jóban, velünk az Isten!


Lazítás idézetek

Biztosan jó lesz minden tettünk, ha Isten jelenlétében tesszük. Járjatok a földön, lakjatok az égben. Ha a szeretet irányít, megtalálod minden számításodat.


Az ima olyan, mint a fegyver, amikor veszélyben vagyunk legyen mindig kéznél. Kategória Változás idézetek Címkék Sigmund Freud Mindennap változtatunk a világon, de ahhoz, hogy a változásnak jelentősége is legyen, több időre van szükség, mint amennyink van. Egy éves lány vagyok és ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy aki ide belép kicsit kikapcsolódhasson!


Ezen az oldalon idézetek , képek, viccek találhatók! Idézetek a Kedves idézetek kategóriából. Egy könyvet elolvasni, megemészteni komoly erőfeszítést igényel.


De odaülni a televízió elé - kikapcsolódás, lazítás. Minden ember életében elérkezik egy pillanat. Valamiféle válság, amikor rádöbben, hogy amiben addig hitt, nem is volt igaz.


Ez mindenkivel megtörténik, csak az a kérdés, hogy ez a tudás milyen változást hoz az illető életében. Bizonyos, hogy az egyes pszichikai erők munkáját az idegi apparátusban igazából speciális anyagok és kémiai folyamatok végzik el. See more ideas about Quotes, Life quotes and Motto quotes.


Hangoskönyvként hallgattam. Kacagás, kocogás, lazítás , érintés, segítés. A pszichofitness öt alappillére. Az idézetek , mondások, szólások, bölcsességek gyűjteményét találod ezen oldalon. Amint találok új idézeteket, fel fogom azokat is tenni.


Ha egy mondáshoz több fordítás, vagy más értelmezés is tartozik, azok egymás alatt kerülnek feltüntetésre, ugyanolyan színű sorokban. Nem azok az életélvezők, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni abból, amijük van. Számos író megírta, már ,hogy mi nők milyenek is vagyunk. Hosszú és különös tapasztalatokkal teli életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Az új év minden napja egyformán fontos.


Tegyük fel, hogy egy futónak száz métert kell futnia, hogy elérje a célját. Miután húsz métert teljes sebességgel futott, az az érzése, hogy ezzel a tempóval pillanatok alatt a célnál van. A rend visszaállítása bizonyára egy lépés a sötétbe, a kegyetlenség, a despotizmus, és a hlál felé.


Aki házas, vagy az volt valaha, az biztosan egyet fog érteni néhánnyal ezek közül a kacagtatóan őszinte idézetekkel! Ha egy jó kis nevetésre vágysz, akkor olvass tovább! Meghozza a szomjad ha fejét üti fel a szombat. Boldogok lehetnek, akik eme napon látnak. Nem kell a ragozás, alapozás, oszt szórakozás.


Ha szerelmi bánatodat vagy örömödet szívesen megosztanád valakivel, esetleg tanácsra lenne szüksége írd meg üzenőfalunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések