2017. augusztus 9., szerda

Szűz férfi ideális társa

A Rák ideális társa képes akár hosszú időre is mellékuporodni a kanapéra, csak hogy együtt nézhessék a tévét. OROSZLÁN (június 22- augusztis 22.) A bátor, de elkötelezett Oroszlánnal való kapcsolat minden lehet, csak unalmas nem. A Szűz férfit vonzza, ha a nőnek apró, gyengéd kezei vannak, a szemeivel is pontosan olyan jól ki tudja fejezni magát, mint szavaival.


Szűz férfi ideális társa

A kedvencei ennél fogva azok a nők, akik a szemükből olvasva is megértik ők - a szavak nem igazán lényegesek számukra. Ezek a Szűz , a Rák és a Skorpió. Különös módon mindegyikükkel ugyanazon okokból illenek össze.


A Szűz , a Rák és a Skorpió horoszkópúakkal is azért lehet nagyszerű kapcsolatuk, mert e jegy szülöttei teljes mértékben értik a Halak lelki és érzelmi világát, és viszont. A Szűz férfi meglehetősen gátlásos, nem nagy az önbizalma s nehezen lesz szerelmes. Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz. A Skorpió ideális társa , mert ki tudja hozni belőle minden rejtett értékét. A Szűzben a gyakorlatiasságot, a Bikában az érzékiséget és megbízhatóságot értékeli.


Szűz férfi ideális társa

A Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg mellett állandó mellőzöttséget érez. Abból a szempontból is jó párost alkotnak ketten, hogy ügyesen tudnak együtt harcolni a közös dolgokért. Nyilas lelkivilága nem annyira összetett és bonyolult, mint a Skorpióé , és egy kicsit pörgösebb, aktívabb életet is él(ne), mint társa. A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot. Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa , így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes.


Azok, akik értik őt és képesek megérinteni a lelkét, át tudnak törni a láthatatlan páncélján, akikkel pedig nincs egy hullámhosszon, azokkal soha nem is lesz. A Halak úgy tud alkalmazkodni, annyira igyekszik megfelelni, hogy azt még a legkritikusabb Szűz se tudja elérzékenyülés nélkül fogadni. Szűz boldogan teljesíti, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes az elismerésére, szeretetére. A rák a szűz és a bika társ a vonzó a számára. A nyilas, a mérleg és az oroszlán nem ideális választás a számára.


Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Vízöntő (0– 09.) – Az ikerrel vagy a mérleggel érzi jól magát. A régi vágású bak és bika földhözragadt a számára. A Szűz csillagjegyben születettek eleme a Föld.


Miként az Ikrek csillagjegyet, a Szűz jegyét is a Merkúr bolygó uralja. Ez mindkét csillagjegynél az élet intellektuális megközelítésében mutatkozik. A kettő között mégis óriási különbség van, ami elemüknek is köszönhető. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét.


Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg. Rendkívül kötelességtudatát jellemzően a. Csak ideális férfi lehet egy ideális nő társa , ez teljesen magától értetődő. Bak téged egyszer kiválasztott, akkor megütötted a főnyereményt: életed végéig szerencsés leszel. A béke megőrzése mindennél fontosabb, ezért a Mérleg kerüli a konfrontációkat.


Elengedhetetlen, hogy társa a kapcsolatban erre törekedjen, miközben a külvilág felé helyette is vállalja az összeütközést. Ideális társ: Kos, Nyilas, Mérleg. A Kos szókimondó stílusa meglep és a szenvedélyt is felkorbácsolja köztetek.


A Szűz jegyű férfi a praktikus megoldások híve, az ideális partnerről kialakított képe egy megbízható nőt ábrázol, aki azonnal felismeri a lényeget, és minden helyzetben megtalálja a megoldást. Egy vízöntő ideális társa egy másik vizöntő. Persze jól kijön az oroszlánnal is (ha nem akar uralkodni rajta) és a kossal is, és még a nyilassal is. A Bak számodra igazi támasz lehet. Mint már emlitettem volt, egy másik kérdésnél a levegő élteti a tüzet.


Az oroszlánnal fergeteges a szex, a nyilassal jól el lehet dumálni, a kos pedig energikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések