2017. augusztus 1., kedd

Gyászjelentések

Images of printed funeral notices with details on deceased persons collected by the National Library of Hungary, Budapest. Approximately of this content covers the city of Budapest. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk őrizzük őket. Németh Lenke Tanárnőre és Vecsey Ferenc Tanár úrra. Megrendülten tudatjuk, hogy ID.


Temetése akaratának megfelelően szűk családi körben megtörtént. Gyászoló család Úgy mentél el, mint lenyugvó nap, De szívünkben élsz, és örökre ott maradsz. Kapcsolódó földrajzi helyek Arad. Tárgyszó gyászjelentés death notice. EGYEDILEG GYŰJTÖTT GYÁSZJELENTÉSEK Az OSZK gyűjteményében nem szereplő, a kutatók által beküldött gyászjelentések gyűjteménye, kereshető formában.


MACSE A gyászjelentések , különösen a korai időszakban számtalan kiegészítő, a családra vonatkozó adatot tartalmaznak. Elpihentél a csillagok közt, hol nincs már fájdalom. Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FERENCZI ISTVÁN GYULÁNÉ Kis Kovács Irén mezőcsokonyai lakos életének 74.


Gyászjelentések

BARNA JÓZSEFNÉ Kovacsics Katalin éves korában elhunyt. Tatabányán, a Síkvölgyi úti temetőben, a sírnál. Kőrösi úti) temető ravatalozójában. Ozirisz Temetkezési Szolgáltató Bt, Hajdúböszörmény.


Professzionális kegyeleti szolgáltatások,hazai és nemzetközi elhunyt. Idézet gyászjelentésre, gyászértesítőre. Szövegek, idézetek nagy választéka. Gyászértesítő rendelése esetén segítünk az idézet és a szöveg kiválasztásában.


Szomorú szívvel tudatjuk azokkal akik ismerték, hogy édesanyánk a nemesgulácsi születésű MOLNÁR IMRÉNÉ szül. A gyászoló család fájdalommal tudatja, hogy RESS SÁNDOR életének 74. Ják község temetőjében órakor. Somogy megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában.


Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÓSA KÁROLY nyárlőrinci lakos, éves korában elhunyt. Oficiálna webová stránka mesta Moldava nad Bodvou. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja.


Gyászjelentések

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Szabóová Helena szül. Nyíregyháza friss hírek, képek, videók. Heves megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. Paraklétosz Nonprofit Kft. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Mert a gyászjelentés helyettünk beszél… és megszólalni ilyenkor nehéz. A keresés a választott dátumot tartalmazó héten történik a név vagy a név egy része alapján. A legfontosabb bihar megyei és nagyváradi hírek, információk és programok a közélet, bűnügyek, kultúra, sport, politika és bulvár világából a digitális Bihari Naplóban.


Nyomtatható gyászjelentések. Hamvak kiadása hozzátartozó részére. Leggyakrabban rendelt gyászjelentések árai (a teljes mennyiségre vonatkoznak, tehát NEM darabárak és az ÁFA-t tartalmazzák): Darabszám.


Tolna megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. Komárom-Esztergom megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések