2017. augusztus 8., kedd

Egészségfejlesztési iroda székesfehérvár

Egészségfejlesztési iroda székesfehérvár

Az iroda Győr város és a járás lakosainak, egészségügyi dolgozóknak nyújt egészség prevenciós. Az iroda leendő szakemberei - akiket még keresnek - egészséggel kapcsolatos programokat kínálnak majd az érdeklődőknek. Szeptemberben azonban már több programot is szerveznek, indul alakformáló és rehabilitációs torna, nordic walking és szülésre felkészítő tanfolyam is. Ingyenes programok Pénteken az állapotfelmérések és a kliensek fogadása szünetel ! Az útvonal nem túl hosszú, könnyen teljesíthető, csak egy helyváltoztatásra képes bringa kell hozzá, és némi elemózsia a szütyőben. Szegényeket Támogató Alapítvány és a FMKH.


Egészségfejlesztési iroda székesfehérvár

A helyzet rendezése főként a kerékpáros civilszervezeteket dicséri, akik megkeresték a város vezetését azzal, hogy helyezzünk ki a városba ezer kerékpártámaszt. Cser-Palkovics András polgármester. Székesfehérvári Család és KarrierPont.


A labdarúgó Magyar Kupában a legjobb közé jutásért az NB III-as Termálfürdő FC Tiszaújváros otthonában magabiztos győzelmet aratott. Gyász Mély fájdalommal tudatjuk, hogy NOCHTA MIHÁLYNÉ szül. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár arra szólítja fel a lakosságot, hogy senki se dohányozzon a november 21-ei Ne gyújts rá! Balatonalmádi, Petőfi Sándor u. Egészségfejlesztési Iroda előadótermében tartandó Autoimmun klubunkra.


Egészségfejlesztési iroda székesfehérvár

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. Nagyszülei felvidékiek voltak. A tevékenységek már szeptember 1-jétől zajlanak a város különböző pontjain és csütörtöktől már az irodában is lesznek elsősorban mozgással és egészséges.


Annamária egészségügyi tanácsnok kiemelte, hogy a WHO(Egészségügyi Világszervezet) és az Egészséges Városok Szövetségének javaslatai, tapasztalatai szerint dolgozták ki az anyagot. Brájer Éva az egész város nevében köszönetét fejezte ki a Szent György Kórház dolgozóinak, akik nem kis leterheltségük mellett. Bicske - Szócska Miklós egészségügyi államtitkár jelenlétében avatták fel a kisváros egyik patinás épületében a járás településeit kiszolgáló egészségfejlesztési irodát.


Az új iroda avatásakor, a csütörtöki ünnepségen, a szalagvágásnál: Tessely Zoltán. Az év végéhez közeledve szeretnénk ismét egy kis mozgást vinni a hideg téli estékbe. Az iroda feladata a szív-érrendszeri és a daganatos megbetegedések prevenciójának támogatása, a korai és elkerülhető halálozás csökkentése, az egészséges életmódot befolyásoló szokások javítása és a lakosság. Működési területük egy-egy kistérség, hosszú távon pedig minden kistérségben működni fog egy EFI. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert el az egészségfejlesztés térségi szervezésére. A zuglói polgárok egészségéért elnevezésű pályázat keretein belül valósulnak meg. A programok a VEKOP -7. Sipos Iroda , Nagykanizsa. Társasházkezelő- és Könyvelő Iroda.


A Hiemer-ház báltermében szervezett programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A láthatatlan célcsoportokra fókuszálnak! Egy hónapja működik a siklósi kórházban az egészségfejlesztési iroda (EFI), amely ingyenes kardiológiai, mozgásszervi, csontsűrűség és szemészeti szűrővizsgálatokat, valamint tájékoztató- és sportprogramokat szervez nem csak a városban, hanem a különböző településeken is.


A szolgáltatások igénybevétele bejelentkezés, előzetes időpont egyeztetés alapján. Pápai Zoltán pszichológus vezetésével, amire még lehet jelentkezni! Szentendre Város Egészségügyi Intézményei vissza nem térítendő támogatásban részesült, melyet a VEKOP 7. Biblioterápia alkalmas foglalkozás, kéthetente, éven felülieknek Helyszínek: EFI iroda , Szentendre Dunakanyar krt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések