2017. augusztus 1., kedd

Mérleg aszcendens párja

Mérleg aszcendens Kedves, nyitott, mosolygós személyiség, megjelenése harmóniát sugall. Mindenkinél nagyobb szüksége van az emberi kapcsolatokra, társ nélkül nem tudja elképzelni az életét, rettenetesen tud szenvedni az egyedülléttől. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Bár a vízöntő makacs természetű, a diplomata Mérleg pontosan tudja, hogyan tudja megkerülni párja konokságát, és rábírja a kompromisszumkötésre.


Mérleg aszcendens párja

Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. Néha érzéketlen, nincs másra tekintettel, gyakran fejjel megy a falnak. Csodálatos energiával rendelkezik, de természetesen van pár gyengesége is.


Sokan a nagy Egónak nevezik. Ugyanakkor az, akinek Mérleg az aszcendense, sokszor abba a tévedésbe esik, hogy a környezete elnéz neki dolgokat. Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek. Hetedik jegyként vezetői képességeket, hatalmat és az eszmék iránti erős fogékonyságot okoz.


Az aszcendens -horoszkóp szerint javíthatatlan romantikus vagy. Titokban sosem adod fel gyerekkori álmod a szőke hercegről, az idő azonban kompromisszumokra késztet. Mérleg (0- 13.) Derűs és alkalmazkodó Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Fontos számára, hogy milyennek látja a világ. Nem tud élni mások elismerése nélkül.


Nehezen viseli a kudarcot: tragédiaként éli meg, általában már az első nagyobb ellenállásnál. Ha tudod a pontos születési idődet, a horoszkópod segítségedre lehet. Ha általánosságban akarjuk ezt megtudni, nézzük meg a deszcendens (vagyis ahol a 7. ház kezdődik) jegyét. Például akinek az aszcendense Bak, annak a deszcendense a Rák jegyébe esik. Egyikük sem akarja birtokolni a másikat, és amiben a Mérleg kissé passzív, azt jól oldja a Nyilas aktivitása.


A Mérleg pedig szereti a Nyilas lelkesedését, dinamizmusát. Nem bonyolódnak mély érzelmi viharokba és éppen ez a könnyedség az, ami együtt tarthatja őket hosszú távon. Ha megtanulják tiszteletben tartani egymás szokásait és igényeit, akkor, akár a mesében: addig élnek boldogan, míg meg nem halnak. Szerelmüket a teljes összhang, a dinamizmus és a lelkesedés hatja át. Az Aszcendens kb órát tölt egy jegyben, de vannak gyorsabban és lassabban felkelő jegyek.


Felszívja, összegyűjti, megköti és megőrzi az energiát. Megakadályozza ezzel a világgal való energiacserét, és az energiaáramlás megtörik. Ami lehangolja, az a várakozás, a hosszú előjáték és a lelkileg túlérzékeny partner. Az ilyen energiával működő ember külső és belső fogságban él. Frici számára az étkezés nem jelent aktív cselekvést, és ezért lényegtelen, tehát csak azért eszik, hogy pótolja az elveszett energiát.


Minden Bika aszcendensű ember olyan, mint egy lefolyó nélküli medence. Az ágyban szívesen veszi át az irányítást, lelkes, és szeret új dolgokat kipróbálni. Szeptember 23-án, mikor a Nap belép a zodiákus hetedik jegyébe, a Mérlegbe, elérünk a csillagászati év közepére. Ahogy a Mérleg konstellációt néha nehéz felfedeznünk az égen, úgy befolyása is csalóka lehet. Ha a kényelemre vágyó barátnő abban reménykedik, hogy a nyers ébresztő után párja most bőséges reggelivel kárpótolja, akkor csalódik.


Egy Rák Napjegyű ember általában határozatlan. Kos Ascendenssel boldog ha ellenkezhet másokkal. Egy Skorpió Napjegyű ember makacs, konok, bosszúálló. Oroszlán Ascendens arra készteti, hogy ő viselje a kalapot a kapcsolatban.


Emiatt elemükben érzik magukat, ha együtt vannak. Kérdés, hogy az Ikrek elég érzékeny-e a Mérleg rezdüléseire. Ez az Ikreknek kezdetben imponál, hosszú távon viszont feladatot jelent. A Vízöntő aszcendens szintén levegős.


Például egy Mérleg jegyben született ember kerül mindenféle konfliktust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések