2017. augusztus 23., szerda

Izrael fővárosa

A világon a második az ún. Ezen a héten is bakancsra fel, és látogassunk el egy valaha világszép és pompázatos muszlim városba. Rosh Hashanah is the birthday of the universe, the day G‑d created Adam and Eve, and it’s celebrated as the head of the Jewish year. The holiday includes candle. A magyar változatot az ATV 700-as Klub című műsora készítette.


Izrael fővárosa

Trump döntéséről az amerikai nagykövetség áthelyezésével kapcsolatban? A Bibsinfó kideríti mit gondol az utca embere a zsidóságot. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Beszédét néhány órával Donald Trump amerikai elnök érkezése előtt tartotta.


Sokan őriztük meg jó emlékezetünkben a Bravo nevű, kilencvenes évekbeli kultúrmagazin szex–szerelem–gyengédség rovatát, amelyben – így utólag valószínűsíthetően – a német kiadó egy negyven pluszos titkárnője vetette papírra a nép okulására apró-cseprő felvilágosító jellegű szösszeneteit (nyomokban perverz fordulatokkal) –. Eltérés a te időzónádtól: óra. Jerusalem is the seat of government and the proclaimed capital, although the latter status has not received wide international recognition. Learn more about Israel , including its history.


Izrael fővárosa

Israel is widely believed to possess nuclear weapons as well as chemical and biological weapons of mass destruction. Israel has not signed the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons and maintains a policy of deliberate ambiguity toward its nuclear capabilities. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a mostani feszült helyzetnek köze volt-e ahhoz a támadáshoz, amit egy izraeli buszt ért Ciszjordánia északi részén. E tény elismerése szükséges a béke megteremtéséhez. Ez a Knesszet otthona, sőt a Legfelsőbb Bíróságágé is “- mondta.


A keresztények, a zsidók és a mohamedánok egyaránt szent városként tekintik. A Júdeai-hegység közepén, 8méter magasan található város manapság két fő részből tevődik össze. A zavarosban halászó hatalmak, vállalatok, érdekcsoportok számára ez egy aranybánya. A város, ami soha sem pihen, hanem órán át “talpon van”.


Kevés ijesztőbb dolog van a világon liberális felebarátaink számára, mint amikor a világ leghatalmasabb embere úgy viselkedik, ahogy annak kell. Nem ritka, hogy még hajnal 4-kor is tele vannak az utcák és szórakozóhelyek emberekkel. Egy igazi party-főváros. Ez két teljesen egyedi darab, nem az, amit vagy hasonló egymáshoz.


Az EU nem volt mindig akkora, mint most. Ebből a lépésből lett az első libanoni háború. Az izraeliek többsége is úgy véli, hogy ezt a konfliktust nem lehet máshogy megoldani, mint hogy létrejön két állam. Amint azonban létrejön két állam, teljesen világos, hogy a két államnak két külön fővárosa kell hogy legyen.


Izrael fővárosa

Mert nemcsak az iszlám ­totalitárius veszélyével szembeni frontot őrzi, hanem mert számunkra is fontos, hogy minden népnek lehessen hazája. Názáretbe, bejelentkezés a szállodába, majd vacsora és szállás. Netánjáhu kijelentette: „Jeruzsálem a zsidó nép fővárosa már háromezer éve. Itt álltak a Szentélyeink, itt uralkodtak a királyaink és itt hirdettek igét prófétáink.


Jeruzsálem volt reményeink, álmaink, imáink fókuszpontjában három évezreden át. Files are available under licenses specified on their description page. Izrael megérdemli támogatásunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések