2017. augusztus 4., péntek

Eladó lakás józsef attila utca

József Attila lakótelepi (Budapest IX. kerület) lakás hirdetés az ingatlan. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Teljesen felújított és lakás tehermentes. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Az ingatlan jó állapotú, de igény esetén lehet még fordítani rá. A helyiségek optimális helykihasználása végett, szinte mindenhova egyedileg tervezett tolóajtókat építettek be. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A környéken a tömegközlekedés és az egyéb szolgáltatások (bolt,gyógyszertár,stb) közelsége kiváló. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Azonosító: E-BLE-IX-0Budapest IX. Magyarország, kínál-kiadó: 2hirdetés - jozsef attila. Mostani tulajdonosai a 3. Az ablakokat hő- és hangszigetelő műanyag nyílászárókra cserélték, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. Eladó lakás Budapest, XIX.


Eladó lakás józsef attila utca

ELADÓ JÓ ÁLLAPOTÚ GARZONLAKÁS JÓZSEF ATTILA LAKÓTELEPEN, SZÉP KÖRNYEZETBEN! Két háló szoba, nappali, konyha és fürdőszoba. Tágas előszoba, gardrób, külön fürdő és mellékhelyiség, két vízóra, távfűtés egyedi mérőórás leolvasás. A két szoba ablaka csendes kertre néz. Kérem, ingatlanközvetít.


Kerület - Baross utca , m²-es, 1. Csak a Balla Ingatlan kínálatában! Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat.


Eladó lakás józsef attila utca

Pécsett a Zsolnay szobor mellett eladó egy szobás, m2-es 2. A lakásban konyha, spájz, külön fürdő és WC, és két szoba található. A szobák egymásból nyílnak, valamint a belső szoba a fürdőn keresztül is megközelíthető. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Jelenleg albérlők lakják, akik igény szerint tovább bérlik.


A Startlakon db fényképes Budapest IX. Az eladó lakások között többféle kategória megtalálható és persze Budapest IX. Kulturált lakóközösség, egyetemekhez is jó közlekedés.


Epreserdõ utcában, téglalakás eladó. Csepel Dunához közeli részén, örök panorámás panellakás eladó. Az épület jó állapotú, lakóközössége kulturált. A lakás esztétikailag és műszakilag folyamatosan karban tartott. Kiadó, eladó üzlethelyiségek Budapesten és vidéken.


A harmadik emeleti lakásba belépve egy kényelmes közlekedőből nyílnak a konyha, fürdő, wc helységek, valamint egy praktikus háztartási. ELSŐ EMELETI, CSENDES PARKRA néző lakás. Duna House Mester utca.


Az erkély és a szobák déli fekvésűek, csendes parkra néznek, napfényes, világos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések