2017. augusztus 2., szerda

Tiszaugi idősek otthona

Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézd meg ITT, mielőtt elindulsz! Az idősotthon helyszínének fényképes megtekintéséhez kattintson ide. Nem minden esetben van utcanézet, de ha a helymeghatározás pontos (az automatikus helymeghatározás sajnos néha téved), akkor általában az utcanézet is elérhető. Szolnokon a Megyeháza épületében.


A kunszentmiklósi gondozóház büszke arra, hogy magántulajdonban van, és hogy az alapítók több mint éve szolgálják a kunszentmiklósi időskorúakat. Az intézmény bentlakásos elhelyezést nyújtó idősek otthona , melynek célja az időskorúak ellátása,gondozása, ápolása. Közvetlen a Duna partján lévő csendes, jó levegőjű ligetes zöldövezetben. Levendula” (Lavender) is committed to providing a high standard of care for its residents as they move through the various stages of aging – at each stage different levels of needs can be meet within the overall environment of providing a resident with respect, understanding and quality care – simply we too will be elderly.


Közhasznú szervezetünk tevékenységi köre a szociális ellátás bentlakással, idősek otthona. Több éves fennállása óta kiemelkedő eredményeket értünk el. Kérjük, böngéssze weboldalainkat kedve szerint, ha tevékenységünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!


Bács-Kiskunban több mint ötven idősek otthona működik, szabad helyet azonban csak a magánfenntartású, magas térítési díjú otthonokban találni. Az állami és önkormányzati intézmények telt házasak, aki oda jelentkezik, várólistára kerül. Van, ahol csak hónapokat, van, ahol. Itt szeretnék köszönetet mondani még a tiszakécskei Fejedelmi Pékségnek, akik a templomba az újkenyeret és a kiscipókat ajánlották fel. Cikkajánló Témakör: Lélek Barbie középkorúan is hódítani akar.


Elég egy pillantást vetnünk az újságok fogyókúrás oldalaira, hogy láthassuk: a nyugati társadalmakban manapság a karcsúság jelenti az egészséget és a szépséget. Az idõsek otthona térítési díja tartalmazza egyebek között az intézményi gyógyszerlistán szereplõ gyógyszereket, fürdetéshez használt tisztálkodó és bõrápolási szereket, az ápolási intézménybe látogató szakorvosok vizitjeit, foglalkoztatást, étkeztetést, ruhák és ágynemûk mosását. Idősek Otthona két dolgozója: Kelemenné Szabó Éva és Papp Istvánné segédkezett. Rövid látogatásra invitálom a Harmónia Idősek Falvába, amely szolgáltatásaival a hazai viszonyok között kiemelkedő helyet vívott ki magának. A bekerülés az ország egész területéről lehetséges!


A családias hangulatú otthonban lakóink elhelyezése egy illetve két ágyas szobákban történik. A hozzátartozóknak az udvarban biztosítunk parkolási lehetőséget! Szabó Gyuláné és Noltesz Józsefné a bátonyterenyei központból verset, Mikes Lászlóné Mizserfáról pedig egy novellát írt a témában.


Letölthető pályázati dokumentumok. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Az otthon Dunakeszin a Repülőtéri úti új lakóparkban található,amely Budapest-től Km-re helyezkedik el. Az otthon a lakópark szélén, az Mjelű autóúttól percre, a településközponttól 5m-re található. Az intézményben biztosított szolgáltatások: – a lakhatásról való gondoskodás órás nővéri felügyelet szakképzett szakdolgozókkal.


Ne sajnál ha a szeretetből többet adsz másnak, mint más ad neke Hisz akkor Te leszel a leggazdagabb. Levendula” (Lavender) Old Age Home was opened years ago to serve the needs of the growing elderly Hungarian speaking population both in Hungary and those abroad who wish to return to their native land. Működését a Grassalkovich Antal által – Mayerhoffer András tervei alapján – építettet barokk kastélyban kezdte meg.


Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Köszönjük a lehetőséget, hogy bemutathatjuk az intézményünket és azt a tevékenységet, mellyel reményeink szerint életet adunk az éveknek. Ilona Aranykor - Gondozó Otthon olyan budapesti idősek otthona , amely két épületegyüttesből áll parkkal és kerti kemencével, ami egyedülálló öregek otthona tekintetében. Sok szeretettel üdvözlöm Miskolc Megyei Jogú Város Őszi Napsugár Otthona honlapján!


Az Őszi Napsugár Otthon teljes körű ellátással gondoskodik 5fő ellátottunkról székhelyen és telephelyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések