2019. március 25., hétfő

Thai masszázs király utca

Bár hazánkban egyre népszerűbbek a különféle masszázs -szolgáltatások, a hétköznapi nevén thai masszázsnak nevezett technika még mindig különlegesnek számít, ráadásul téveszmék is övezik. A thai masszázsban a masszőr nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel masszíroz, hanem lábfejjel és könyökkel is. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén.


Thai masszázs király utca

Szeretnék Önöknek bemutatkozni! A közismert, és legnépszerűbb hátmasszázs lényege és célja, a hát, nyak- és derék izmainak lazítása, a csomók kimasszírozása. A mindennapi ülőmunka, megterhelés és stressz során az izmok görcsössé válnak, amelyet masszőzeink gondosan feloldanak. Ha szükséges még thai balzsammal is bekenik.


A masszázs időpontodat úgy tervezd meg, hogy utána ne kelljen rohannod egy megbeszélésre, hiszen egy thai masszázs után úgy érezheted maga mint egy kiadós alvás után. Előtte mindenképp látogasd meg a mosdót, hiszen a masszázs egyik lényege a méreganyagok távozása, így nem lenne kellemes, ha végig feszengenél. Tapasztalt masszőrink mindenben állnak rendelkezésére.


Thai masszázs király utca

Nem csak feltöltődést kínálunk, hanem teljes körű szolgáltatást biztosítunk, hogy ügyfeleink ne csak boldogok, hanem elégedettek is legyenek. A thai masszázs számomra nem csupán a test átmozgatását, az izmok kilazítását és megnyújtását jelenti. Sokkal több ennél: a belső erő és energia, a béke és a harmónia egysége.


Nemcsak fizikailag, hanem energetikailag is szeretnék segíteni mindazoknak, akik megbíznak bennem és megtisztelnek azzal, hogy masszírozhatom. Mi is tradicionális thai hangulatban várunk benneteket. Kellemes illat, halk thai zene , masszázs előtt, a tradicionális tisztálkodási rituálé részeként egy kellemes lábfürdő. Gyertek el hozzánk és érezzétek magatokat királynak és királynőnek, a Black Lotus Thai Masszázs Szalon profi csapata gondoskodik erről. We are near Deák Ferenc tér, the distance is 4meters.


Just walk minutes through Király utca , and you will find us at Káldy Gyula utca 6. Only meters away from the entrance of Gozsdu udvar (minute walk). How can I make my booking? Illetve a felsorolt páros masszázsokon kívül minden egyéni masszázs fajta kérhető páros verzióban is! Az árlistában szereplő páros masszázs árak két főre vonatkoznak összesen. Páros masszázs árak: (fel nem sorolt masszázsoknál) x választott masszázs x. Wai Thai Masszázs Szalon.


Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágyik vagy szeretné meglepni szeretteit, a thai masszázs a tökéletes választás. A tradicionális thai masszázs során nem az izmokat masszírozzák, az akupunktúrás pontokra fejtenek ki nyomást. Szimmetrikusan, kiegyensúlyozva, összehangolva a jobb és bal agyfélteke (ezáltal az egész test) működését.


A masszázs során minden testrész sorra kerül, a lábujjaktól egészen a fejtetőig. Sa-Bai Thai Massage - Asbóth utca (Budapest, Magyarország). Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron. Kedves fogadtatás, tiszta,. Aloe Thai Masszázs masszőr.


A szalonban masszázs , spa, hullámok ölelése szépítőfürdő valamint finn szauna szolgáltatásokat tudunk igénybe venni. Lehetőség van bérlet valamint ajándék kártya vásárlására. Erotikus masszázs Budapest szívében: csinos és képzett masszőz lányok, luxuskörnyezet, tantra masszázs , lingam masszázs és csúszka masszázs. Sajtból franciát, csavarkulcsból németet, masszázsból pedig thai -t. De ahogy egy magyaros lecsót is készíthetnek Ázsiában, mégsem cserélnéd le a hazaira, úgy a tradicionális thai masszázs is egészen más, ha olyanok végzik, akiknek a hazájában ez a kultúra és a történelem része.


Thai masszázs király utca

The best sleeping position for back pain, neck pain, and sciatica - Tips from a physical therapist - Duration: 12:15. Hol található az Erawan Thai Masszázs ? A Deák Ferenc tértöl 4méter távólságban. Sétál percet a Király utcán, s megtalál minket a Káldy Gyula utca 6-os szám alatt, kevesebb mint 1méter távolságban a Gozsdu udvar király utcai bejáratától.


Hogyan foglalhatok idöpontot?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések