2019. március 11., hétfő

Halak skorpió

Skorpió nő és Halak férfikapcsolata. Szinte minden szempontból nézve jó páros vagytok. Tudjátok mire gondol a másik, szinte fél szavakból is megértitek egymást. A szerelemben is tökéletes az összhang köztetek. Szívesen játszatok, évődtök egymással, önfeledten adjátok át magatokat a testi élvezeteknek.


Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az alakját, amibe beletöltik. Legyen óvatos azzal, ha valakinek valamire igent mon mert villámgyorsan bepalizhatják, még akár is ismerősei is. Nem arról van szó, hogy mindenkinek mondjon nemet, de gondolja át, mibe készül belemenni, mert a legártatlanabb dolog is fordítva sülhet el. Ma amúgy is próbál mindenkinek a kedvében járni, szeretne másokat boldoggá tenni, éppen ezért sétálhat bele az. Magában gyakran ellentmond szülei akaratának, a családi béke érdekében mégsem mutatja ki.


Egészségi problémái nincsenek, de utazáskor jó ha elővigyázatos. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Halak skorpió

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Társad titokzatos és kiszámíthatatlan, gyakran azon kapo hogy olvas a gondolataidban.


Ez egyrészről tetszik neke és borzongva csodálo másrészről kicsit feszengsz miatta, és még a szokottnál is óvatosabb leszel. Utólag persze kiderül, hogy minden óvatosság hiába. Nyilas i Júniusban nagyon hatékony lesz képes beosztani az idejét, és kiválóan v. Vízöntő k Júniusban egy kimondottan kedvező időszak vár a. A skorpió féltékeny, birtokló magatartása nem zavarja a Halakat, sőt, a Halak ezt a szerelem jelének veszi. Különleges kapcsolat alakul ki köztük, kimondatlan, érzéki szerelemre vannak kilátások. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől.


Halak skorpió

A Halak jellemző tulajdonságai:A legromantikusabb, legönzetlenebb embertípus a Halak. Mottójuk: Az Egy-ség részei vagyunk! Mindenkin segítenek, aki rászorul. Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, jól érzik magukat ha nagy nyüzsgés van körülöttük.


Ilyen az ágyban: a Halak egyik legfőbb erénye, hogy szinte bármelyik jeggyel jól megértik egymást, és könnyen lenyűgözik a környezetüket. Az ágyban romantikus, játékos és érzéki, kedveli, ha kreatív, izgalmas partnert talál magának. Inkább a mint kap, fontos számára, hogy a partnere is boldog legyen.


A Bika ma legyen nagyon körültekintő, a Halak vigyázzon mások lelkivilágára. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból.


A Halak férfi A Halak meglehetősen feminin jegy, abban az értelemben, hogy milyen hajlamokkal, képzelőerővel, finomsággal és együttérzéssel rendelkezik. Sok Halak férfi szélsőségesen férfias tud lenni, és maximálisan tudatában van annak, hogy mit akar, és ehhez hogyan juthat hozzá. Egy ilyen kapcsolat fő kérdése viszont az: hogy meddig tarthat? Szélsőséges személyiségtipusuk miatt óriási ellentétek alakulhat ki, mert vagy lángolóan szeretitek egymást, vagy heves érzelmekkel gyűlölködtök. Tele lesz izgalmas meglepetésekkel a hónap, és Önnek készen kell állnia arra, hogy ezeket befogadja.


Vegye el, amit az élet kínál Önnek, és engedje el, aminek mennie kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések