2019. március 27., szerda

Német magyar hangos szótár

Német magyar hangos szótár

Ez itt a DictZone hangos online német– magyar és magyar -német szótár. Kíváncsi vagy egy német szó vagy mondat magyar jelentésére? Szórészletre is kereshetsz. Szótár azás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe, kattints a Fordítás gombra. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval.


Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok. Bár külön beállítási opció nincsen rá, egy egyszerű szintaxis használatával lehetséges a régi szótárból ismert teljes egyezésre, bármilyen egyezésre, vagy akár szó végére is keresni. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában.


Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Az I jelentése az angol- magyar képes, hangos szótárban. Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével az I magyar jelentéseit. Ezt még a WAP is látja!


Német magyar hangos szótár

Szolgáltatási modellünket jelentősen átalakítottuk, így egy-egy szótár helyett a jövőben a mai felhasználói igényekhez jobban alkalmazkodó nyelvi csomagokban, és árakon értékesítjük szótárainkat. MAGYAR -SPANYOL SZÓTÁR. A német - magyar szótár felismeri a ragozott formákat.


A szótárban használt szóállományt Molnár Ágnes állította össze. Német - magyar , magyar - német szótárprogram 0. Szinte minden élő nyelven. Hatalmas szótár adatbázis.


A német szóra kattintva további jelentések és hivatkozások érhetők el a szó helyes használatához, kiejtéséhez, ragozásához és példamondatokhoz. A magyar - német online szótárban a magyar igék 1. Egyszerü keresés, nyelvtani információban gazdag találatok. A SZTAKI hangos szótár segítségével a magyar vagy angol szavak kiejtése nem csak elolvasható, de meg is hallgatható. Magyar - Német online szótár ! A hangos szótárat a kereső formban a kiejtés a szó fölött, kiejtés a szócikkben vagy a hangos szótár opciók beállításával lehet beizzítani. Ez csak egy keresési lekérdezést 8kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva.


Német nyelvű, hangos -képes szótár minden leckéhez. Ismételhetjük a narrátor által kiejtett szavakat, de gyakorolhatjuk vele az írást is. Hangos képes szótár tartozik minden leckéhez, ami segít a videóban megismert szavak memorizálásában. Példamondatok a(z) hangos szó használatára angolul.


Német magyar hangos szótár

Keresés a HunNor norvég- magyar közösségi szótárban. Az alábbi mondatok külső forrásokból származnak és nem miden esetben ponstosak. További részleteket itt olvashat. On-line szótár angol hangos kiejtéssel és képekkel Új, javított és bővített kiadás! Képtalálatok (a forditási találatok melletti ikon).


Ez nagyban megkönnyítheti megérteni a találatok közötti jelentésbeli különbségeket. Számtalan online szótár létezik az interneten, a lenti két online szótár valóban megbízható és mivel hangos szótárként is használhatóak, otthoni nyelvtanulásra is kifejezetten javasolhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések