2019. március 12., kedd

Skorpió nő meghódítása

A szerelmes Skorpió nő ismérvei: A partnerén teljes mértékben uralkodni akar, mindig vele szeretne lenni. Szélsőséges a megnyilvánulása a szerelmének kimutatása, egyszer túlcsorduló a szenvedélye, máskor meg távolságtartó a viselkedése. Attól fél a legjobban, hogy elveszíti az ellenőrzést a saját érzelmei felett. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni.


Skorpió nő meghódítása

Viszont szeretem ha valaki figyelmes és udvarias. A negédes, nyáladzós, bújós dolgokat ritkán igénylem! A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot.


A Skorpió nő érzelmi élete. Csillagjegyek – A skorpió nő jellemzői Hízelgésre felesleges fecsérelnie az időt, a Skorpió hölgy szempillája sem fog rezdülni, és körültáncolni sem fogja, mindössze tekintetével nyársalja fel, hogy meggyőződjön az igazságról. Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá.


De ő az, aki vezet és uralkodik. Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben. Az állatöv egyik legtitokzatosabb és legnehezebb jegye a Skorpió - nincs könnyű dolga annak, akinek szívét egy Skorpió ejti rabul. Tippek, hogyan hódítsd meg, és ha elnyerted a szerelmét, hogyan tartsd is meg! A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét.


Tudd meg, hogyan kell őt megszelídíteni és elérni azt, hogy Te legyél az egyetlen nő az életében! Harmonikus, nagy szerelemben élhetünk vele, ha mindent ráhagyunk, ahogy õ szereti. Aki Skorpióval lépett házasságra, azt mondjon le mindenki másról, részben mert a világ legjobb detektívje a Skorpió , másrészt mert olyan erõs a birtoklási vágya, hogy jobb tõle a szabadulást meg sem kísérelni. Számára az eszményi nő a szépség, az intelligencia, a szerencse és a siker kiegyensúlyozott kombinációját jelenti. SKORPIÓ FÉRFI Mindenekelőtt tisztában kell lennünk azzal, hogy a Skorpió férfi a kezdeményező készséggel megáldott , ám mégis finom, tapintatos partnert keresi, aki komolyan edzőként működik mellette az.


Valamiért mindenki úgy gondolja, hogy egy Skorpió nő meghódítása hihetetlenül nehéz feladat, pedig ez valójában nagyon egyszerű. Már kora gyermekkorától minden férfi tudja, hogy mit kell tennie: El kell menni Smaragd városba, meg kel keresni a varázslót és el kell kérni tőle az agyat, a szívet és a bátorságot. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben.


Ha vitára kerül a sor, a Skorpió kemény ellenfélnek bizonyul a Bak számára, ráadásul a Skorpió úgy tud irányítani, hogy a Bak szinte észre sem veszi. Nem kifejezetten társasági emberek, szeretnek kettesben lenni, ezeket a meghitt pillanatokat pedig a Skorpió sok szenvedéllyel tudja megtölteni. A rendkívül válogatós Skorpió először hosszú ideig megfigyeli a Rákot, majd mikor meggyőződött róla hogy valóban olyan kedves, érzékeny és finom jelenség mint amilyennek mutatja magát, lecsap és azt mondja “Enyém vagy és kész!


Azok a szülők, akiknek Skorpió -hangsúlyos gyermekük van, sokféle nevelési tanácsot kapnak. Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni. Különösen tanácstalanok a szülok, ha saját természetük révén nem ismerik a Skorpió -vonásokat, és a családban, a távolabbi rokonságban sem igen találnak rá példát. Vonzódtok egymáshoz, sok a hasonlóság, sok a közös vonás bennetek.


Számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök. Te egy nagystílű, uralkodni vágyó, nyíltan parancsolgató ember vagy, amíg a Skorpió halkan és észrevétlenül éri el azt, amit akar. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Skorpió nő meghódítása

Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A SKORPIÓ NŐ : Kétarcú démon, hiszen nagyon szenvedélyes abban az esetben, ha hódítani szeretne, vagy meghódíttatni. Aki nem szimpatikus, azzal azonban nagyon rideg, kritikus és élcelődő tud lenni. Amennyiben családja van, szerettei fontosabbak számára, mint saját maga, ezért képes a kedvükért feláldozni önmagát.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Semmiképp se haragítsd magadra mert a skorpió nem felejt.


Gyakran szenveés a környezete is vele szenved ilyenkor. Rendkívül erős éleslátású, nem lehet neki hazudni, hiszen azonnal rájön, ha valaki át akarja verni. Ráadásul megbocsáthatatlan számára, ha nem veszik komolyan.


Nagyon tud szeretni, de ha megbántják képes a bosszúállásra is. Nem élvezi a szerelmet, ha minden túl simán megy. Ha valaki megpróbál ellenállni varázserejének, arra már igenis odafigyel, és fokozott erővel igyekszik behálózni.


Hogy tudnám a bak férfit meghódítani, illetve milyen párost alkotnak? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Talán nem minden nő esetében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések