2019. március 20., szerda

Összeköltözés félelem

Sokszor előfordul az is azonban, hogy a férfiak évek múltán sem akarnak egy lakásba bútorozni a párjukkal, a nő pedig értetlenül áll a bizonytalanságuk mögött, és még a kapcsolatukat is megkérdőjelezi. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. Félelem a felelősségtől A férfiak többségének, amint meghallják a költözzünk össze csatakiáltást, eszükbe jut, hogy a haverok életében az összeköltözés egytől-egyig olyan visszavonhatatlan lavinát indított el, mint a házasság, a gyerekek vagy az örök hűség. A félelem jó jel, mivel kiderül belőle: reálisan érzékeljük az összeköltözés súlyát. Ha semmiféle aggályunk nincsen a döntéssel kapcsolatban, és nem idegeskedünk miatta, könnyen lehet, hogy még az a bizonyos rózsaszín köd ül ítélőképességünkön.


Összeköltözés félelem

Ha ezt a kommunikációs stílust választjuk, akkor híd épül még, akkor is, ha vitás helyzetbe kerülünk. Nézzük meg ezt, egy példával. Ezért válasszuk ezt a módot! Sokan számoltak már be arról, hogy mennyire végtelenül izgalmas az esküvőt követő összeköltözés előtti visszaszámlálás, és mekkora boldogság úgy hazamenni a közös otthonba, hogy minden teljes.


Ez alapján úgy tűnik, hogy megéri a nehezebb utat választani ezért az igazi, teljes örömért. A kihívás az volt, hogy igenis el kellett kezdeni beszélgetni, akkor is, ha fostam attól, hogy belekötnek a kiejtésembe vagy a szókincsembe, de hát ugye a varázslat a komfortzónán túl kezdődik. Mindig mondom, hogy a félelem nem elmúlik, csak megtanulod kezelni. Az önbizalom meg egy izom, amit folyamatosan edzeni kell.


Míg nincs összeköltözés , addig a férfiak könnyebben mutatják a legjobb arcukat a nőknek, de egyben félnek attól, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy nem mindig ilyenek. Mindegyik férfinak megvan az a hibája vagy szokása, amit nagyon nehezen mutat meg, különösen nem a szeretett nőnek. Ha ez befolyásolja az életminőségét, mindenképpen keressen fel egy szakembert, hogy megtalálják a probléma eredetét.


Ezeket a sminkeket használtam pofázás közben: Mario Badescu rózsavizes spray (BeautyBay-ről) Catrice. Izgalom és félelem vegyül minden gondolatunkba, várjuk, de rettegünk is tőle, meg akarunk felelni mindennek és mindenkinek (főként a másik felünknek), ki kell alakítanunk egy új, közös életet, el kell szakadnunk. Az én életemben ilyen volt a párommal való összeköltözés : mindig volt valami indokom (anyagi okok, iskola kezdés, munkahely helyszíne stb.), ami miatt épp nem volt aktuális, néha meg egyszerűen találtam a pasiban valami okot, ami miatt “még korainak” gondoltam a közös életet.


Aztán a coach-ommal kibogoztuk, mennyi. Napjainkban divatossá vált, hogy a fiatalok néhány hetes-hónapos ismeretség után összeköltöznek, így az együttélés már nem kötődik úgy a házasság nagy misztériumához, mint ötven vagy száz évvel korábban, amikor mindezt még erkölcstelennek tartották. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük az undor, a harag, a szomorúság és a félelem. Az érzelmeket megszemélyesítő Agymanók a lány fejében élnek, azonban nem sokkal a költözés után odabent kitör a káosz.


Az összeköltözés hatalmas lépés egy kapcsolatban. Sokak szerint nagyobb, mint a házasság, mivel jelentősebb változást hoz a pár életébe. Fluor Tomi hamarosan birtokba veheti új otthonát. Bár még sosem élt együtt egyetlen nővel sem, talán új szerelme, Mesi lesz a kivétel, akivel közösen teszik meg ezt a mérföldkőnek számító lépést. Egyszerűnek tűnik a képlet: védd meg maga ha bántanak.


Összeköltözés félelem

Igen ám, de mit tehetsz akkor, amikor épp a hozzád legközelebb álló emberek egyike aláz meg újra és újra? Ne becsüld le önmagadat! Minél többet mondo hogy te kevesebbet érsz a másiknál, ez annál inkább szöget üt a másik fél fejében is.


A szülőket nem bénította meg a félelem , sőt, elkezdték az általánosúttörő-szolgálatot! A testvérnő még a jól fizető állását is otthagyta, hogy többet prédikálhasson. A férj elmondta, hogy a betiltás miatt sok ember kíváncsi lett Jehova Tanúira, és ezért könnyebb bibliatanulmányozásokat bevezetni. A blogban használt címkék: barátság családállítás családi minták egyedüllét egyéjszakás elválás erőszak félelem fiatalabb fogyókóra gyerekvállalás igazi ismerkedés kaland kövérség lélek mantrák molesztálás munkahelyi kapcsolat oldó mondatok orgazmus összeköltözés párkapcsolat randevú szakítás szerelem. A túlagyalás és a belső bizonytalanság, ami félelem képében visszaköszön az ismerkedéseknél.


Ismerős az eset, amikor hosszú ideje beszélgettek, majd érkezik tőle néhány sablonos, semmitmondó válasz és te rögtön azon kezdesz el agyalni, hogy haragszik-e, hogy megbántottad-e, hogy más csajokkal is beszélget-e? Tudom, hogy természetes lesz, tudom, hogy nem lesz kérdés és nem lesz feszültség, mert ha van, akkor az már régen rossz, de mégis félelem van bennem, vagy inkább tartás, vagy félelemmel vegyes kíváncsiság és várakozás, hogy mennyit kell majd magamból feladnom és (közel-távol senki, aki miatt ezen el kellene gondolkodnom), mennyit kell, vagy inkább miben alkalmazkodni. A félelem azért van, hogy figyelmeztessen, vegyük észre, ne nyomjuk el és rettegjünk, inkább tanuljunk meg bánni vele. Mert ha tiltunk, állítunk. Az álmaidnak csak az elméd szabhat határt, ha keményen dolgozol, bármit elérhetsz.


Amennyiben a kapott pontszáma 1alatt van, még nyugodtnak, stresszmentesnek mondható az éve. A házasság fenntartását segítő külső nyomások, mint a válás esetén tapasztalható negatív környezeti reakciók, vagyis a külső elvárások, a válás utáni nehézségek, a kudarctól, magánytól való félelem , stb. Más életformák vonzásai, esetleges új párkapcsolat, szexuális kalandok lehetőségei, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések