2019. március 6., szerda

Oroszlán férfi rák nő

Ezért jellemző rájuk az, hogy vagy mélységes utaláttal viseltetnek egymás iránt vagy mély szerelemmel. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Igényli, hogy szerelme összhangban legyen vele, együtt érezzenek, együtt örüljenek, vagy bánkódjanak, és mindketten együtt vegyék ki részüket a feladatokból. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Mivel ez a jegy nagyon intuitív, könnyen ráérez, mit szeretne a partnere, és mindent megtesz, hogy boldoggá tegye őt. Szívesebben a mint kap. Siettetni sem szaba és nem szereti, ha egy férfi azonnal akarja megkapni.


Alázatos, odaadó, és nagyon fontos neki saját partnerének a kielégítése. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Oroszlán férfi rák nő

Skorpió férfi : az Ikrek nő a Skorpió férfi szemében túl nyugodt, túl felszínes, így nem illenek össze. Szűz férfi : túl csendes és taktikus az Ikrek nőnek, akik több életélvezetre, szenvedélyre vágynak. Vízöntő férfi kalandvágya. Passzol ez a két csillagjegy egymáshoz? Nem igazán lényeges, mert jól kijövünk a párommal.


Idővel azonban realistábbá válik, és a “lejárt” ötletek is felizgatják. Pedig nem igazán illünk szerintem össze, de van valami vonzalom mégis, legalábbis részemről, s néha úgy érzem a részéről is. Rák nő , oroszlán férfi ? A szexben szereti a változatosságot, sokat jelent számára a környezet.


Imádja a szép fehérnemût, a selyem agyhuzatot, a pasztell színeket. A RÁK FÉRFI szintén szentimentális, de ezt ritkán mutatja ki. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk.


Ezt leginkább egy Bak férfi mellett találhatjuk meg. Boldogságunk szintén garantált a Bika, az Oroszlán és a Halak mellett. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. A rendszerető és kissé.


Eleinte nehéz lesz rávenni arra, hogy kísérletezzen, szigorúan az ágyban fekve, az esti órákban szeretkezne, ezért türelemmel kell hozzá közelíteni. Ha egy Nyilas és egy Oroszlán szerelemre lobban egymás iránt, ott hatványozottan fog megmutatkozni mindaz, ami egy tüzes jegyet, illetve annak kapcsolatát jellemzi. Mindketten nagyon látványosan udvarolnak.


A Nyilas mivel imád szerepelni, bárki bőrébe belebújik, csak hogy az Oroszlánt hanyatt döntse. Az Oroszlán a szerelemben is a hűségre és a megértésre törekszik. A fordított eset a nehezebb. Kos – Oroszlán : Asztrológiailag harmonikus kapcsolatban van ez a két jegy. Kevés odaadóbb, önfeláldozóbb, érzelmesebb, gondoskodóbb, háziasabb nő létezik, aki meglehetősen sokat hajlandó azért tenni, hogy a másik boldog legyen.


Oroszlán férfi rák nő

Jó háziasszony aki örül, ha nem kell elmennie otthonról. Folyton az otthonát rendezgeti, hisz számra a csalá a gyermekei, a férje a legfontosabb. Védelmező, együtt érző anya, hűséges feleség, aki bármilyen áldozatra képes. A hálószobában remekül kijönnek! Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


A házasságokra régi együttélésekre a romantika, a gyengédség, a szeretet lesz a jellemző, amikor érzéseiket ki tudják mutatni, és teljes mértékben meg tudják élni. Kattintson ide a NŐI RÁK horoszkóp karkötőkért. Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó.


A Halakkal, Rákokkal és Skorpiókkal lelkiismeretes kapcsolatba kerülhet, míg a Bika nő számára a tökéletes partner. A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága elbűvölheti. Kommunikációs problémák alakulhatnak ki munkahelyén. Megtörténhet, hogy a felettesével nem ért szót. De azt is lehet, hogy olyan változásokat hajtanak végre, amelyek az Ön pozícióját is érintik.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések