2019. március 21., csütörtök

Kiadó lakás budapest belváros

Kiadó lakás budapest belváros

Havonta több millióan választják az ingatlan. Belvárosi garzonok keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás , vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Jelenleg iroda , de lakásnak is szuper, jó elrendezésű , a lakás körbe járható.


KIADÓ LAKÁS A KLAPKAHÁZBAN! Vámház körúton kiadó egy szobás, felújított, bútorozott 1m2-es lakás. Hatalmas előnye, hogy a Fővám tér és Kálvin tér között, a Vásárcsarnok és a Corvinus Egyetem közvetlen. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Ingyenes visszahívási lehetőség minden lakás hirdetés esetében.


Balatonalmádi belvárosban azonnali beköltözéssel, bútorozott, földszinti lakás kiadó. Alapterülete m külön mérőórákkal rendelkezik. Gépkocsival való parkolásra lehetőség van az udvarban. A teljes bútorzat használható, de igény szerint részben csere is eszközölhető. A tulajdonos két havi kaucióra tart igényt.


Teljeskörű ingyenes ügyintézés, minden ami ingatlan. Az épületet tágas belső terek és reprezentatív közlekedők jellemzik. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Vörösmarty tér – Váci utca, a város közepén, műemlék-és nevezetes épületek környezetében kínáljuk ezt az egyedülálló. A belvárosban kiadó egy galériás garzon lakás fő részére.


Kiadó lakás budapest belváros

Szent István körúton egy IV. A lakás egy liftes házban található az emeleten. Igényes, szobás, ízléses, jól felszerelt, teljesen berendezett és bérelhető akár csak pár éjre, néhány hétre vagy hónapokra (max. hónap egyben)!


Hűvösvölgyi út elején, téglaépítésű, háromemeletes társasház harmadik emeletén világos, nm-es, szobás lakás kiadó. A rezsi költségek kontroll alatt tarthatók az egyedi mérőórák (víz, gáz, villany) segítségével. Az ingatlanhirdetések Téglalakás, Panellakás, Csúsztatott zsalus alkategóriákra szűkíthetőek igény szerint. GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! Eladó és kiadó ingatlanok, lakások, házak, telkek Csepelen, jó közlekedés mellett. Eladó új építésű és újszerű ingatlanok, ár alatt.


Ingatlanhitel CSOK jelzáloghitel ügyintézése. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, kiadó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Igényesen felújított és berendezett lakás ,keresi hasonlóan igényes lakóit ! Hosszútávra (min.év ) kiadó egy nm-es,plusz nm- es hálógaléria ,plusz nm- es tároló galéria ,teljeskörűen felújított ,gépiesitett ,klimatizált utcai lakás a Diószegi Sámuel utca elején ,a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szomszédságában ,a Füvészkert nem messze! Amennyiben bármelyik számlaképes albérlet érdekeli vagy kiadó lakás - szoba - lakrész tetszik Önnek és szeretne érdeklődni, úgy kérem keressen meg minket elérhetőségeink egyikén és bővebben tájékoztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerződése még nem járt le. Korábban amikor a lakás felújításába belekezdtünk a feleségemmel eldöntöttem, hogy mindent én fogok megcsinálni, saját magam.


Szerencsére számos olyan helyet találtam, ahol a különféle kisebb munkagépeket kölcsönözni tudtam, így nem kellett erre az egy-pár alkalomra sajátot beszereznem. Nyugatihoz közel, kiválló közlekedéssel, egy 3. Kiadó nagy lakás a Fő téren !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések