2019. március 19., kedd

Idézetek

Idézetek

Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Karácsony, látszat, saját fordítású idézetek ) “Ne várj túl sokat a karácsony napjától.


Idézetek

Nem tudod egyetlen napba belezsúfolni önzetlenséged és jóindulatod minden lemaradását, ami az elmúlt hónapban összegyűlt. Linkcsere 40E rajongótól! Vásárolunk oldalakat 100E rajongó felett!


Ha elromlik minden, ami megesik néha, ha utad csak a hegyre fel vezet a célba. Ha kevés, amit kapsz, de sokkal tartozol, ha úgy érzed a sok gond leterhel. Kedvenceink: Paulo Coelho, Müller Péter, Márai Sándor, Ady Endre, idézetei. A legszebb idézetek folyamatosan bővülő gyűjteménye. Küldd be kedvenc idézete vagy keress a meglévő idézetek közt.


Születésnapi idézetek Személyre szabott születésnapi idézet Esküvői idézetek Gászversek halottak napjára Szülinapi versek Kapcsolódó lap. Az a gyanúm, ha bárki művész vagy feltaláló bármiféle műben egységet és összhangot ér el, gondolatban mindig egyszemélyes közönségnek dolgozik. See more ideas about Quotes, Life quotes and Motto quotes.


A legjobb idézetek pont ezt teszik veled. Böngéssz kedvedre az idézetek között, melyeket elküldhetsz barátaidnak is. Ezek a hatásos idézetek annyira igazak, hogy garantáltan tetszeni fognak! Ez az idézet válogatás tartalmazza a legjobb idézetek közül azt a 15-öt, amelyek bármikor a segítségedre lehetnek. Tokjaink több mint 1készülékre érhetőek el, ütésálló tokjaink pedig készülékre.


Nincs az a mondat, maxima vagy aforizma, amelynek az ellenkezőjét is ne lehetne írni. Ha tetszenek ezek a sorok, akkor nézz szét a citatum szerelmes idézetei között is. Olyan társat keress, aki tiszta szívből szerethetsz. Aki sosem hoz meg fontos döntéseket az életében, annak nem lesz jövőképe, jövőkép nélkül nem lesznek határozott céljai, célok nélkül pedig sehova sem fog fejlődni – vagy legjobb esetben is csak a középszerűség lesz a jutalma.


Ha veszítettél már el valakit, tudo hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban. Amikor szembesültél azzal, hogy nincs. Válogatott esküvői idézetek. Jó érezni, hogy szeretlek.


Nagyon és egyre jobban, Ott bujkálni két szemedben, Rejtőzködni mosolyodban. See actions taken by the people who manage and post content. Ne akarj sikeres lenni – minél inkább célul tűzöd ki a sikert, annál biztosabban elkerül. A sikert nem lehet üldözőbe venni, ahogy a boldogságot sea sikernek magának mintegy mellékhatásként, önkéntelenül kell jelentkezni, mikor az ember valamely önmagánál nagyobb ügynek szenteli magát. Gyermekekről, gyereknevelésről Ha segítik a gyereket abban, hogy harmóniában legyen a természettel és önmagával, ha a gyereket minden lehetséges módon támogatják, táplálják, bátorítják, hogy természetes legyen és hogy önmaga legyen, hogy önmaga fénye lehessen, akkor a szeretet egyszerű dolog.


VERSEK, IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Aki már veszített el olyasvalamit, amit elveszíthetetlennek gondolt (és velem ez már számtalanszor előfordult), az rájön, hogy valójában semmije sincs. Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben!


Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Viruló rózsának szép zöld a levele. A te kicsi szíved örömmel van tele. Eljön majd idővel neked is a tavasz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések