2019. március 13., szerda

Meghalt egy tűzoltó

A tűzoltók egy robbanás miatt mentek a helyszínre egy házhoz éjfél körül. Két tűzoltó meghalt , egy harmadik pedig eltűnt. Lezuhant turista mentése közben életét vesztette egy esztergomi tűzoltó a Rám-szakadékban péntek este. Egy buli közben lőtt fotó mentette meg a éves lányt, akit a tánctéren próbáltak bedrogozni Összegyűlt a 7millió forint az izomsorvadásban szenvedő Zente kezelésére Minden hétköznap , összegyűjtjük az elmúlt óra legfontosabb történéseit, szombat reggelente pedig az elmúlt hét legérdekesebb cikkei várnak. A tűz 8hektáron pusztít péntek óta a Phoenix várostól 1kilométerrel északnyugatra fekvő Yarnell dombon.


Meghalt egy tűzoltó

A környék két településéről, Yarnell Hillről és. Meghalt egy tűzoltó New Yorkban csütörtökön, Bruce Willis és Edward Norton új filmjének forgatásának egyik helyszínén. A férfi lemorzsolódott arról az egységről, amelyik egy egykori harlemi jazz club pincéjében próbálta megfékezni a lángokat, amit a forgatások egyik. Négy tűzoltó meghalt , két társuk súlyosan megsérült egy erdőtűzben Katalónia déli részében.


Spanyolországban napok óta hőség tombol, az ország középső részén igen magas hőmérsékleteket mértek, keleten pedig erős széllökések tombolnak, több erdőtűz is keletkezett. Egy tűzoltó meghalt , további hat társa megsérült a Kínai Központi Televízió (CCTV) új pekingi székházához tartozó Mandarin Oriental Hotel oltása közben. A lángok helyi idő szerint hétfő este fél kilenckor lobbantak fel a CCTV ikertornyának északi végénél található.


Meghalt egy tűzoltó

A kínai hatóságok közlése szerint legalább huszonhat tűzoltó meghalt egy erdőtűz megfékezése közben a Kína délnyugati részén fekvő Szecsuán tartományban. Közel 7ember vett részt a tűzeset elhárításában. A tűz szombaton ütött ki a Szecsuán déli részén. Lezuhant helikopterével és meghalt egy tűzoltó pilóta, aki Ausztrália keleti partján tomboló bozóttüzek oltásában vett részt – közölte pénteken a helyi rendőrség. Más nem volt a fedélzeten.


A baleset Új-Dél-Wales állam déli részén történt. A éves tűzoltó az összeomló épület alatt vesztette életét, miután az egyik betonfalból kivált egy darab. Megfékezték a tűzoltó halálát okozó erdőtüzet. Egy lezuhant turista mentése közben életét vesztette egy esztergomi tűzoltó a Rám-szakadékban péntek este – tájékoztatott a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi. Berendezési tárgyak égtek egy körülbelül száz négyzetméteres családi ház egyik szobájában Timáron, a Báthori úton.


Meghalt egy tűzoltó

A tűzoltó újraélesztését a társa azonnal megkezdte, de olyan súlyosan megsérült, hogy az életét, a leggyorsabb és leggondosabb ellátás ellenére sem sikerült megmenteni. Egyik próbaugrása után csaknem 2tűzoltó és rendőr kereste a kínai Hunan tartomány Tienmen-hegyén szerdán. Az úttest esőtől nedves és vízátfolyásos volt.


Az eset kapcsán megkerestük a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot, hogy kiderítsük, vajon a magyar tűzoltók egy hasonló helyzetben rögtön tudnák-e a szükséges lépéseket és utánajártunk annak is, hogy egy átlagember mit tehet, ha kigyullad egy elektromos autó. MEGHALT EGY VESZPRÉMI TŰZOLTÓ ! A Katasztrófavédelem honlapján közölte, hogy Ceglédi László tűzoltó főtörzsőrmester, a Veszprémi Hivatásos. Egy turista mentése közben lezuhat és életét vesztette egy esztergomi tűzoltó a Rám-szakadékban. Egy kirándulócsoport egyik tagja zuhant a szakadékba péntek este. Nyolc ember meghalt egy odesszai hoteltűzben Nyolc ember meghalt , tíz megsérült szombaton, amikor tűz ütött ki egy szállodában az ukrajnai Odesszában - írja az Infostart.


Peeples Valley és Yarnell lakosainak egy részét ki kellett telepíteni, összesen 2lakóépületet veszélyeztet a tűz. Az esetről a Live Info videós tudósítást tett közzé: Az amerikai tűzoltóság nyilvántartása szerint az idén már tűzoltó halt meg munka közben, nem számítva az Arizonában elnyhunyt lánglovagot. Legalább heten - öt tűzoltó és két külföldi dolgozó - vesztették életüket egy gyártűzben Tajvan északi részén - mondták el helyi tisztségviselők vasárnap.


Egy tűzoltó életét vesztette szerdán az Egyesült Arab Emírségekben lévő dubaji nemzetközi repülőtéren, miközben több társával együtt megpróbálta eloltani az Emirates helyi légitársaság leszállás közben. Egy szakadékba zuhant kiránduló mentése közben halálos baleset ért egy tűzoltót. Szajkról hazafelé, ahová nem érkezett meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések