2019. március 1., péntek

Ikrek skorpió szerelme

Ikrek skorpió szerelme

Ikrek nő és Skorpió férfi viszonya. Már első látásra megnyerőnek találja társát, hiszen szellemes és sokoldalú em-ber, független és megáll a saját lábán, amit Ön sokra tart. Szereti a kettős szerepet: míg az egyik percben még aktív színész, addig a következőben már kíváncsi néző. Közel állnak egymáshoz szexuális kapcsolatokban, de az nem elég. Gyakran gyűlik meg a baja a levegős jegyekkel: a Mérleggel, Ikrekkel, Vízöntővel.


Ikrek skorpió szerelme

Bár nem különösebben szép, ő a végzet asszonya, az erotikus szerető, a családszerető feleség. Ha szerelmes lesz, választottját szinte megigézi titokzatosságával és szerelme intenzitásával. Egy Skorpió neked tökéletesen kiszámíthatatlan, ezért hallgatsz a társaságában. Kölcsönösen megőrjítitek egymást titkolózásaitokkal. A Skorpió nő általában érdekes.


Ez persze társadat bosszantja, és ravaszabbnál ravaszabb trükköket eszel ki, hogy valamit kiszedjen belőled. A szexualitásban nincs hiány a szenvedélyesség terén, de a Skorpió általában érzelmileg is „birtokolni” akarja partnereit, ezért sohasem lehet teljesen. Mindent megtalál a Skorpióban amit keres. Tartasz ugyan kissé a Skorpiótól, de ugyanakkor vonz is a titokzatossága és a kiszámíthatatlansága. Az is izgatja a fantáziádat, hogy ő még nálad is ravaszabb és rafináltabb.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Bár sok köztük a különbség, ígéretessé teszi a kapcsolatukat, hogy a kihívások mindkettőjüket lázba hozzák. Párjával kiválóan megérteti magát: becsülik egymás tehetségét, tisztelik egymás hobbijait, engedik, hogy a másik hódolhasson szenvedélyének, és általában azt csináljon, amit akar. Egy jó haver, barát, és ez a szerelmi életében, házasságában is megnyilvánul.


Kevésbé szerencsés, ha Halak vagy Szűz csillagjegyű szerelme , házastársa van, velük nehezebben találja meg a közös hangot. Fantasztikus képzelőerővel rendelkeznek és mindkét jegy erősen intuitív. Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába. Szeretik az új élményeket, az izgalmakat, és ez az ágyban is erőteljesen megmutatkozik.


Harmonikus, nagy szerelemben élhetünk vele, ha mindent ráhagyunk, ahogy õ szereti. Aki Skorpióval lépett házasságra, azt mondjon le mindenki másról, részben mert a világ legjobb detektívje a Skorpió , másrészt mert olyan erõs a birtoklási vágya, hogy jobb tõle a szabadulást meg sem kísérelni. Az elején nagyon jó volt. Aztán fél év után kb kezdődtek a gondok. Nagyon féltékeny volt, agresszív és depresszióra hajlamos.


Volt, hogy követett ide-oda, ha a barátaimmal elmentem valahova, akkor egyik haverját kérte meg, hogy jöjjön arra a helyre ellenőrizni. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Ez a Vízöntőre a másik két levegőjegynél (Ikrek, Mérleg) is jobban érvényesül, mivel a Vízöntő úgynevezett szilárd jegy. Ezt a jelzőt vehetjük szó szerint is, lehet erőnek, makacsságnak, merevségnek is értelmezni, attól függően, hogy milyen szélsőséges jellemmel van dolgunk, és hogy az álláspontja mennyiben egyezik meg a miénkkel.


Házasságban élő skorpió nő és ikrek férfi? Olyanok tapasztalatait szeretném kérni, akik házasságban élnek, hogyan jönnek ki egymással, ha van gyermek a nevelési kérdésekben hogyan tudnak dűlőre jutni? Párkapcsolat, szex hogyan működik? Nagyjából ezt láthatjuk, ha egy skorpió emberre nézünk, főként, ha ez a jel az ascendense. Természetesen nem mind egyforma, hanem kisebb-nagyobb mértékben fölfedezhetőek ezek a jellemzők, egyéntől függően.


Szereti azokat az embereket, akik jöbbá teszik Önt, segítenek leszokni egy-egy rossz szokásról vagy éppen teljesen átváltoztatnak. Lassan megnyugszanak a felbolydult kedélyek, és még arra is marad idő hogy kedvenc időtöltésedre áldozz egy keveset. Ennek ellenére számolnod kell azzal, hogy a bizonytalan tendenciák végighúzódnak az egész hónapon, tehát fokozott önuralomra lesz szükséged az egyensúly fenntartásához. Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. A Nyilas férfi szerelme nem elég kifinomult a Halak nőnek.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések