2019. március 26., kedd

Idősebb nők iránti vonzalom

Igaz, az idősebb férfiakkal összegabalyodó nőket is rendszerint megszólják, kevesen hiszik el róluk, hogy a szerelem hajtotta őket a párjuk karjába. Megállapítható tehát, hogy míg a férfiak minden, nagyobb korkülönbséges kapcsolatban büszkén feszíthetnek, a nők egyik változatból sem jöhetnek ki teljesen makulátlanul. Ezek a nők önállóbbak, kialakult élettel, azaz nem kell őket megmenteni, tehát kevesebb az elvárásuk, és nagyon is értékelik, amit a férfitól kapnak. Anya mindenképpen csak egy van Természetesen meg kell említenünk azt a gyakori háttér okot is, ami sok esetben a legfontosabb motiváció egy ilyen párkapcsolatban.


Idősebb nők iránti vonzalom

Az idősebb nők számára ez többnyire nem téma, és ez felszabadítja őket, így játékosabbak, lazábbak maradnak - ami engem a leginkább vonz. Az idősebb nők magabiztosabbak, nem olyan bizonytalanuk magukban, mint sokszor a fiatalabbak, ezért többet is tudnak adni a párjuknak. Egész egyszerűen a mai fiatalság többsége kicsit más elképzelésekkel éli az életét, illetve annak bizonyos szakaszait, mint a korábbi generációk, és nemcsak a férfiak, hanem a nők is.


A jelenséget a pszichológusok George Clooney-effektusnak is szokták hívni. További érdekesség, hogy az idősebb férfiak iránti vonzalom főleg az anyagilag független nőkre jellemző. Természetesen az idősebb férfi is sok mindent találhat egy fiatal nőben, ami miatt szerelmes lehet, nem csak a fiatal test vonzhatja.


A lendületesség, a fiatalos gondolkodásmó a kíváncsiság, az új utáni vonzalom , az érdeklődés, a nyitottság egy férfi számára nagyon vonzóak lehetnek. Idősebb nők iránt érzett szexuális vonzalom , betegség? Azt figyeltem meg magamon, hogy a korombeliek nem keltik fel a szexuális érdeklődésem, míg a nálam - évvel idősebb nők nagyon is.


A évei közepére már ténylegesen is depressziós lett, gyógyszeres kezelésre szorult. Miután megjelent a cikke a BBC-n, többen is a maguk sorsát vélték benne felfedezni. Nem lehet megnyitni ezt az ablakot.


Ennek oka az lehet, hogy: Nincs engedélyezve a hozzáférés. Az eltérő eredményeket az magyarázza, hogy a évnél idősebb nők százaléka azt állítja, szüzen ment férjhez. Amikor Agatának, a népszerű könyvesbolt tulajdonosnak hirtelen egy nála majdnem feleannyi idős férfi kezdi csapni a szelet, a körülötte lévő elektromosság a tetőfokára hág. Amint arról Karen Myers-Bowman, a Humán Ökológiai Iskola Kollégiumának munkatársa beszámolt, kamaszlányok esetében az idősebb férfi sztárok iránti féktelen rajongás nem is annyira a fizikai ~ ról szól, sokkal inkább a saját identitásuk kereséséről, valamint a környezetükben betöltött helyükről.


Anya, ismerd meg az új barátnőmet. A hosszú lábú nők iránti vonzalom csupán mítosz Egy új kutatás szerint egy mítosz csupán az, hogy a férfiak a hosszú lábú nők után vágyakoznak. Amíg a legtöbb nő bármilyét odaadná egy szupermodell alakjáért, a férfiaknak nem tetszenek azok a nők , akiknek örökké tart a lábuk.


Az öreg favágó már nagyon régóta hasítja a fákat nap, mint nap, éppen ezen aktív életnek köszönhetően a koránál igencsak jobb formában is van, amire mind az idősebb nők , mind pedig a fiatal tinik felfigyelnek. A szex az erdőben régi ábrándja volt az öregembernek, azonban ehhez nem volt jó számára akármilyen partnert. Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba? Mint nő, vagy mint kislány?


Na, de térjünk vissza arra, miért szeretik a nők az idősebb férfiakat? A nyugati kultúrákban már megszokott, s megengedett a férfiak és a nők közötti szemkontaktus, ami ha tovább tart, mint három másodperc akkor a pupillák kitágulnak, ezzel jelezve az érdeklődést. Ezt követően általában a kezdeményező elfordítja a tekintetét, leeresztve a szempilláit. Bár gyakrabban fordul elő, hogy egy kapcsolatban a férfi az idősebb , olyan párokról is hallhatunk manapság, akiknél ez fordítva van.


Egy brit nők körében végzett felmérés eredménye szerint a hetvenes éveikben járó nők fontosabbnak tartják partnerüknél a szexuális vonzalmat, mint negyvenes éveikben járó társaik. Legkevésbé a középkorú nők értékelték a testi vonzalmat, a fiatalabb és idősebb nők is. A kutatásból az is kiderült, hogy a férfi-női barátságok gyakran negatív hatással vannak a párkapcsolatokra is: a és év közötti válaszadók közül ugyanis a nők 3 míg a férfiak százaléka számolt be arról, hogy párjuk féltékenykedett már barátjukra. A mellek iránti vonzalom , illetve e vonzalom hátterében működő idegi hálózat eredetileg azért fejlődött ki, hogy erősítse az anya-gyerek kapcsolatot a szoptatás ideje alatt, de az embernél később egy újabb funkciója is lett: a párkapcsolat erősítését is szolgálja - állítja Larry Young, az Emory Egyetem pszichiátriaprofesszora. Margit, éves Női társkereső Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet.


Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A szexuális vágy hiánya a nők esetében jóval gyakoribb, mint a férfiaknál. A háttérben sokszor nem az orgazmusképtelenség áll: egyszerűen csak nincs késztetésük a szexre, nem érzik hiányát a szeretkezésnek. A többségnél azonban a jelenség csak átmeneti.


Felgyorsul a szívverés, gyorsul a légzés, bőrünk kipirul. A nemi vonzalom titkát ma sem ismerjük pontosan, de biztos, hogy a szenvedély kialakulása a nemzés ősi ösztönét szolgálja, hiszen mindannyian úgy vagyunk beprogramozva, hogy biztosítsuk az emberi faj fennmaradását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések