2018. október 23., kedd

Miskolc kiado szoba pár órára

Miskolc kiado szoba pár órára

A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Részletes leírás, árak, akciók.


Kedves Titokszoba Látogatók! Igényesen berendezett, tiszta apartmanunk titkos búvóhelyet biztosít Neked és Partnered részére. Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon!


Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Búvóhely, lakás randikuckó pároknak néhány órára. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra.


Diszkrét szoba nyugodt környezetben. Estére, de csak órára foglalnék időpontot a búvóhelyre, Lehetséges? Igen, lehetséges de csak óráig. Ha tovább szeretnél maradni, akkor ki kell fizetned a teljes éjszakai árat is. Sweet viola budapesti búvóhely,kiadó pár órára ,vagy egész éjszakára.


Kellemes hangulatú búvóhely vár rátok, ahol pár órára kizárhatjátok a külvilágot és egymást kényeztethetitek anélkül, hogy bárki megzavarná a meghitt együttlétet. Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok. Debrecen belvárosában diáknak szoba kiadó Frissen festett lakásban szoba kiadó 1-es és 2-es villamos vonalán Pláza, Fórum, Tanítóképző percre.


Egyetem, Agrár percre Háztartási gépekkel felszerelt. Digitől Eft rezsivel, havi kauciót kérek. Herminamezőn , a Columbus utca csendes részén , lakásos társasházban található , szobás lakásban kiadó egy szoba fő részére. A lakás teljesen felújított.


A kiadó szoba , cirkó fűtéses , külön bejáratú , bútorozott. A bútorok és a berendezési tárgyak újak , IKEA-sak. A szoba saját, igényes fürdőszobával rendelkezik.


Amit biztosítunk: üde, pamut ágynemű, masszív franciaágy, ingyenes parkolás. Ingyenes hirdetésfeladás. Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Ma ismét a Dunakeszieknek ajánlunk egy búvóhelyet. Kiadó albérletet keresel Budapesten? Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. Iskolák, óvodák, gyógyszertár autóval vagy tömegközlekedéssel szintén pár perc alatt elérhető. Szoba (albérlet) - Budapest XXI.


Miskolc kiado szoba pár órára

Van kivel, de nincs hol? Teljes diszkréció biztosítva. Gyere el, nézd meg, biztosan tetszeni fog. Miskolc ) ház hirdetés az ingatlan. Ha valaki tud kérem segitsen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések