2018. október 15., hétfő

Érzelmek kimutatása

Most egy nagyon fontos apróságról, még is az emberek legtöbbjének, egyik legnagyobb hiányosságáról ejtenék pár szót. Ez, pedig az érzelmek kimutatása. Az érzelmek kimutatása az fontos.


Olyan ez, mint, amikor azt mondom a másiknak, hogy mennyire szeretem, de soha nem ölelem át. Vagyis mondhatom úgyis, hogy hiába mondom el szóban a társamnak, páromnak, hogy mennyire szeretem, és fontos nekem, ha soha nem ölelem át vagy nem csókolom meg. A héten bevezetésre kerül egy szuper, új funkció, az érzelmek , érzések kimutatása ! A karakterek gesztusok segítségével tudják kifejezni érzéseitet, és ezt mindenki láthatja.


Szórakozz, amikor szórakozni akarsz, légy dühös, amikor dühös vagy, és sírj, amikor sírni akarsz. Amikor magadban tartod a fájdalmat és nevetésre kényszeríted maga az árt meg a legjobban. Kezdetben persze pontosan fordított a helyzet: a valódi érzelmek kimutatása az adott szituáció megoldását hivatott segíteni.


Ha a baba azt mutatja, amit érez, akkor a megfelelő választ kapja. Gyakran kerülünk azonban olyan helyzetbe, amikor spontán érzelmeink, illetve azok kimutatása negatív következményekkel jár(na). Bizony, évtuzedek óta tudom mit jelent nőnek lenni és nem mindig örömteljes a tapasztalatom. Igazán nem vagyok autentikus abban, hogy milyen jó az érzelmek mindenkori kimutatása.


Csak, akkor igazi, ha egyenrangúak a partnerek. A gyerekeknek a szülők az elsődleges támaszaik, megannyi dolgot tanulnak meg rajtuk keresztül a világról és az őket körülvevő emberekről, de ami még ennél is fontosabb: a saját érzelmi működésükről. Ugyanígy a szociális kapcsolatok szempontjából fontos lenne az érzelmek kimutatása , az együttérzésnek a képessége, melynek hiánya szintén temperamentumában látszódik.


Ennek a képességnek a hiánya egy temperamentumos gyermeknél agresszív megnyilvánulásokat eredményezhet. Egy forró, lehengerlő történet tele izgalommal. Green a hazai választásom.


Bármennyire is változóban vannak az ismerkedés szabályai, azért a legtöbben még mindig tartják magukat a régi szokásokhoz, normákhoz, köztük ahhoz, hogy egy rendes lány nem adja könnyen magát. Előfordul, hogy inkább meghátrálsz a negatív érzelmek kimutatása elől, és ahelyett, hogy vállalnád a konfliktust másokkal vagy saját magaddal, inkább passzív-agresszív módon viselkedsz? Mik az ilyen viselkedés jelei, és hogyan kerülhetjük el? Azt akarom, hogy az arcomba essen az eső, s hogy rámosolyoghassak minden férfira, aki tetszik, és el akarom fogadni az összes kávét, amire meghívnak. Ha rossz kedvünk van, akkor sem szégyen az érzelmek kimutatása ! Ma fontos, hogy egészséges, kényelmes lábbelit vegyünk fel, érzékenyebbek a lábaink.


Érzelmek kimutatása

Különösen a talpunk területe lesz sérülékenyebb, ezért nem túl előnyös a magas sarkú cipő. A kérdőív készítőjének nyilatkozata alapján nem kér be semmilyen személyes adatot. A másik világ blog „ Ha egy kis érzelmi bombára vágyom, Anne L. Amennyiben mégis megad bármilyen személyes adatot, azok felhasználásáért az online-kerdoiv. Ezzel azt üzened a gyereknek, hogy az érzelmek kimutatása helytelen viselkedés, amiért büntetést, elszigetelést érdemel – éppen abban a helyzetben, amikor a legeslegjobban szüksége van a biztonságot adó szeretetre. Azon kívül az érzelmek kimutatása sem az erőssége.


Akkor lehet esélye a kapcsolatnak, ha mindezen tulajdonságain képes változtatni és azonosulni a férfi céljaival. A legjobb, ha közös céljaik vannak, vagy közös vállalkozásba fognak, és akkor mindig lesz miért lelkesedni. Kislányom éves másodikos. Ennek ellenére vannak barátai az iskolában, szeretik is. Nagyon visszahúzódó, mindig is az volt.


Érzelmek kimutatása

Otthon teljesen más, oldott, csacsog, be nem áll a szája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések