2018. október 11., csütörtök

Csi new yorki helyszínelők

Csi new yorki helyszínelők

Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. With Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Cahill. CSI head Detective Mac Taylor and his team solve crimes in New York City. A széria A helyszínelők második spinoffja, bemutatkozása a CSI : Miami helyszínelők egyik epizódjában volt, amikor Horatio New Yorkba utazik egy Miamiból szökött gyanúsított nyomában, ahol együtt dolgozik a helyi kollégákkal, és a. A helyszínelők további két spin-offjának főcímzenéjéhez is az együttes egy-egy dala szolgált alapul, a CSI : Miami helyszínelők stáblistája a Won’t Get Fooled Again-re, míg a CSI : New York-i helyszínelőké a Baba O’Riley-ra pörög. Files are available under licenses specified on their description page.


U2X Lemaradtál kedvenc műsorodról? Lehetne azon változtatni,hogy a linksbuck-n olyan reklám jelenleg meg, amit be lehet zárni? Próbáltam ma megnyitni a 9. See actions taken by the people who manage and post content. CSI: New York-i helyszínelők Ingyen online nézheto teljes sorozatok magyarul, szinkronosan. Check Out Csi New York Dvd on eBay.


Fill Your Cart With Color Today! FigyeleA beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat. Az aktuális rész ismertetője: A helyszínelők egy bíró meggyilkolása ügyén dolgoznak, mialatt Jo az FBI-tól való kilépését igyekszik feldolgozni.


This is a file from the media Commons. Information from its description page there is shown below. Commons is a freely licensed media file repository. Két, látszólag egymástól független haláleset. A történet törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresik a bizonyítékokat és oldják meg a bűnügyeket.


Ha szeretné hogy a te oldalad is megjelenjen itt, olvasd el a partner programunkat. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti. Vezetőjük Mac Taylor nyomozó céltudatos és megszállott helyszínelő, aki azt vallja, hogy minden mindennel és mindenkivel összefügg.


Csi new yorki helyszínelők

Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is. Third Watch) A sorozat megtekintéséhez kattints a további bejegyzések-re! Film leírás: A helyszínelők az utóbbi évek egyik legsikeresebb televíziós sorozata. A történetek főszereplői azok a bűnügyi helyszíneken dolgozó szakemberek, akiknek a munkájáról eddig keveset lehetett tudni – a törvényszéki helyszínelők. Jump to navigation Jump to search.


Laky Zsuzsi kedvese üzent az anyát brutálisan összeverő férfinak: ha van mersze, ellene álljon ki „Apa sosem az arcomat ütötte, hanem a testemet, mert úgy nem látszott” – Pokoli gyerekkoráról vallott az X-Faktor fiatal tehetsége Szörnyű tragédia: vízbe fulladt egy hároméves. Primjerak ove licence možete naći na Copyleft Attitude stranici kao i na drugim stranicama. A sorozat alap történetét már az eredeti helyszínelőkben láthattuk, de annyira érdekes volt a story hogy még egy bőrt le kellett húzni. Nem győzzük megköszönni, hogy ennyien támogattok, szükségünk is van rá mert a havi költségeink elég magasak. Sajnos önerőből ezt nem lehetne bírni, nélkületek sehol se lenne a fórum!


Ha kíváncsi vagy a sorozat évadjának epizódjaira akkor kattints az adott évad poszterére és a következő oldalon minden epizódot megtalálhatsz ami megjelent vagy csak meg fog jelenni. Válogatott New yorki helyszínelők linkek, New yorki helyszínelők témában minden! A New York-i helyszínelők ( CSI : NY) egy amerikai bűnügyi tévésorozat. Válogatott AXN - Csi new york-i helyszínelők linkek, AXN - Csi new york-i helyszínelők témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi.


A Las Vegas-i bűnügyi helyszínelők munkáját bemutató sorozat olyan népszerűségre tett szert az évek folyamán, hogy elkészült a Miami, majd a New York-i helyszínelők is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések