2018. október 4., csütörtök

Szakközépiskola szakmák

Kreatív szakmák _SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskola , Budapest, Hungary. Kossuth Lajos Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Orosházáról A házigazda Székely Mihály Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium csapata mellett évek óta résztvevője a Székely Kupának a szarvasi a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium csapata is. Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium. Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium. Nyíregyházi RIDENS Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola , Szakiskola és Kollégium NYÍLT NAPJÁRA.


A nyílt nap keretében általános tájékoztatást adunk az iskolánkról, a tanulható szakmákról, a fogyatékkal élők tanulását segítő speciális eszközeinkről és módszereinkről. A Miskolci Szakképzési Centrum. Szeretettel köszöntöm Önt a Miskolc Szakképzési Centrum honlapján. Mi azért dolgozunk, hogy térségünk gazdálkodó szervezeteinek munkaerőigényét és a hozzánk forduló érdeklődők szakmatanulási igényét összehangoljuk. Elsődleges feladatunk továbbra is a műszaki szakemberek képzése.


A szakközépiskola , illetve a szakiskola elvégzése után nyitva áll az út az érettségi, a szakmaszerzés és a továbbtanulás felé egyaránt. Szakképző évfolyamainkra már a nyolcadik osztály elvégzése után is várjuk a jelentkezőket. Szakközépiskola korábban az alapfokú oktatás (általános iskola) befejezését követő középszíntű szakmai képesítést adó oktatási intézmények összefoglaló elnevezése. Móra Ferenc Felnőttoktatási Szakközépiskola és Gimnázium Radnóti Miklós Kísérleti Gimn. Szegedi SZC József Attila Ált Isk és Szki (tipp) Szegedi Szakképzési Centrum Vasvári Pál Szakiskola SZTE Gyakorló Gimn és Ált.


A tanulók a megyei és országos szakmai versenyekről mindig jó eredményekkel díjazottan térnek haza. A Bányai János Műszaki Szakközépiskola a szakmai képzések szervezésével, korszerű tananyagainak, módszereinek köszönhetően a térség fejlesztéséhez is hozzájárul. Idén is két napon vártuk a 8. Első napon a logisztikai és rendészeti szakok iránt érdeklődőket láttuk vendégül, másnap az autós és vasúti szakmák kerültek középpontba. A decemberi projekthét témái közül válogathattok ezen az oldalon!


Gyimóthy Zsuzsa tanárnő újabb kihívásokra hív bennetek a hétvégén. A mellékelt plakáton a további információkat megtaláljátok, illetve érdeklődhettek személyesen is a tanárnőnél. A Debreceni Szakképzési Centrum képzési rendszere szerteágazó. A szakgimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai nevelés-oktatás, a Szakképzési Hídprogram részszakképesítései mellett felnőttoktatást és felnőttképzést is folytat, valamint biztosítja tanulói számára a kollégiumi elhelyezést. Kidolgozója volt a nappali tagozatos szakmunkások szakközépiskola tanulmányi tervének.


Szakközépiskola szakmák

Vitathatatlan érdeme van a szakközépiskolai, mai nevén szakgimnáziumi irányok megszervezésének, elindításának, így mára az egykori szakmunkásképző intézetből, országos eredményeket is elérő szakközépiskola , szakgimnázium lett. A szabadtéri labdarúgó torna szervezője a tavalyi kupagyőztes komáromi Kultsár Szakgimnázium és Szakközépiskola volt, az egésznapos rendezvénynek a Czibor Zoltán Sporttelep adott otthont. A sporteseményen leány és fiúcsapat mérte össze tudását a körmérkőzéseken.


Magyarország meghatározó politikai egyénisége volt. Intézményünk a vendéglátóipar- és a kereskedelem ágazati szakmai képzés legnagyobb szakképző intézménye a megyében. A résztvevő öt tagintézményünk igazán látványos, sokszínű, interaktív programokkal, kellemes hangulatot teremtve várta látogatóit. Katonai és védelmi képzések - Szakközépiskolák, Középiskola kategóriában.


Szakközépiskola szakmák

Szakmák éjszakája a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolában. Szeretnénk elérni, hogy a szakképzés ismét visszakapja az őt megillető társadalmi és anyagi megbecsülést. Nagyerdei Víztoronyban megrendezésre kerülő Legyen más a szenvedélyed!


Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola „AGYőztes Gráciák” csapata által beküldött Címer és Induló várja a Like-okat! E kézműves jellegű porcelánipari szakmák tanulása mellett a fiatalok órarendbe építve az angol nyelvet tanulhatják, valamint szakmai számítástechnikai programokkal ismerkedhetnek. Az iskola a porcelánt termelő üzemet jellemző magas szintű infrastruktúrával, tárgyi és személyi feltételekkel, szép környezettel.


Kerámia- és porcelántárgy- készítő szakmairány. A Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola csapata az V. Schnitta Sámuel Országos Szakmai Emlékverseny regionális fordulójában különdíjban részesült. A képen Lukács János, iskolánk vendéglátásszervező tanulója italt kínál vendégeinek.


Középiskolai nyelvtanulási program. Szakmák Éjszakája programsorozat a Szent Lőrincben, amely az előző évekhez hasonlóan idén is nagyszerűen sikerült. Szakmák bemutatása a műhelyekben és tantermekben, ahol választ kaphatnak a szakmákkal kapcsolatos kérdéseikre.


Szakközépiskola szakmák

Nagy Edina igazgató asszony beiskolázási tájékoztatója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések