2018. október 26., péntek

Gyros tál rendelés budapest

Gyros Kerkyra Görög Ételbár Tel. Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Szeretnénk felhívni szives figyelmüket, hogy KH fizetés sajnos nem megfelelően müködik.


Gyros tál rendelés budapest

Kérjük önöket, ha van rá lehetőség más fizetési módot válasszanak, vagy pedig telefonon van lehetőség leadni a rendelést és a helyszínen tudnak szépkártyával fizetni. Házhoz szállítás perc! Ezen felül ajándék literes Pepsi!


Késés esetén (a rendelés átvétele után) a diszpécsereinket kell tájékoztatni, és a legközelebbi rendeléskor küldjük az ajándék desszertet! Ft feletti rendelés esetén desszertet vagy doboz 33l-es Pepsit adunk ajándékba! Országos pizza rendelés és étel házhozszállítás gyorsan és egyszerűen. Pizza, gyros , hamburger és más ételek. Két hetes túránk végére értünk, a legjobb budapesti gyros nyomában ezalatt gyrost, dönert, shawarmát ettünk, én még a húsmentességemet is megszakítottam, hogy megtaláljuk nektek a legjobb helyeket.


Az ételrendelést követően azonnali rendelés esetén az étterem rögtön elkészíti az ételt, és a futár kiszállítja, de van lehetőséged előre megadott időpontra is rendelni. A vendéglátóhelyeket konyha, ár, nyitva tartás és szolgáltatás alapján csoportosítottuk. Különleges burgerek Debrecen szívéből, valamint ínycsiklandó wrap, frissen sült, francia pirítós, quesadilla felhozatal, remek street food ételekkel mint a gyros tál vagy a hot dog. Felvezetésnek előételek, saláták és szendvicsek, levezetésnek pedig palacsinta is rendelhető! Egy gyros tálat kértem.


Eredeti görög gyrost árulunk. Kézműves zsömle, db, dkg-os atlanti vöröslazcac pogácsa, jégsaláta, lilahagyma, paradicsomkarika, cheddar sajt, házi öntet. Tekerjük a pitát, a tzatziki nálunk eredeti görög joghurtból készül, mely annyira sűrű, hogy a tzatziki fejreállítva sem esik le a kanálról.


Gyros tál rendelés budapest

Válogass és rendelj online a NetPincér oldalán - mobilon is! Az oldalunkon a kényelmesebb rendelés érdekében sütiket használunk. Nagy tételben készítünk gyros hús nyársakat, saját kiszállítással.


Prémium minőség, felejthetetlen íz! Angel pizza, pizza, pizza rendelés , pizza házhozszállítás, folyamatos pizza akciók, étel rendelés ! Ma voltam ebéd után nézni a büfében. Fitt gyros - tál édesburgonyával. Nekünk is az volt, ezért most összegyűjtöttük városod legtöbbet rendelt ételeit.


Megnyitottuk új büfénket! Ha megéheztél egy jó nagy adag gyrosra, vagy csak egy üdítőt innál, most már a skálával szemben is megteheted! Dózsa György út és a Szórád Márton út sarkán nyitottuk meg.


STARKEBAB NYUGATI - budapesti éjszakai házhozszállítás török étel, online rendelés gyros szendvics, török étel éjszakai rendelés , online. Minimum rendelés 9Ft. Ingyenes házhozszállítás a II.


Gyros tál rendelés budapest

Szállítási területünk egyes részein szállítási költséget számítunk fel, melyről érdeklődjön diszpécserünknél! Görögül a gyro , gyros forgást jelent. Innen ered az elkészítési módja, hiszen egy függőlegesen forgó nyársra felfűzött hússzeletekről van szó. Fogyaszthatjuk pitában, vagy tálon, de mindenképp görög saláta vagy dzadziki dukál mellé. A kuponokat csak rendelés mellé lehet beváltani, illetve jelezni kell a diszpécsernek vagy telefonon, vagy netes rendeléskor megjegyzésbe írva!


Brokkolis tökmagos csirkemell tál. Budapesten és környékén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések