2018. október 5., péntek

Csi miami helyszínelők 7 évad 21 rész

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Megjelenítve: 3alkalommal. A híres plasztikai sebész, Dr.


Reeger beesik egy kerti aprítógépbe és szörnyethal. A balesetről hamar kiderül, hogy valójában gyilkosság történt, és a népszerű orvosnak volt néhány olyan páciense, akik elégedetlenek voltak az orvos beavatkozásaival. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. NCIS Tengerészeti helyszínelők 12.


Person of Interest – 1×13. A VIASATfolytatja nyári pihenő után két krimisorozatát. Please try again later. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője.


Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz. Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától. Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja.


Félixet senki nem tudja elérni, mindenki aggódik érte, de úgy bukkan fel, mintha mi sem történt volna. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. A floridaiak feje Horatio H. Caine, egykori gyilkossági. VIDEÓ - Horatio egy brutális kettős gyilkosság ügyében New Yorkba utazik, ahol megismerkedik és együtt dolgozik a helyi kollégákkal, és vezetőjükkel, Taylo.


A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Ha valaki tudja légyszíves írja le, mert már régóta keresem. Az aktuális rész ismertetője :Mikor váratlanul eltûnik a bizonyíték egy bûntény helyszínérõl, a csapat abban reménykedik, hogy ha rekonstruálják a gyilkosságot, az segítségükre lesz, hogy rájöjjenek, hogyan tûnhetett el a bizonyíték.


Vajon elég nagy rajongó vagy? Most bizonyíthatod rajongásod és tudásod: készítettünk Neked egy nagyon (de tényleg nagyon!) nehéz kvízt a bűnügyi sorozatainkkal kapcsolatban. Melinda egy „vallomással” lepi meg a családját. János alaposan átvizsgálja Iván dokumentumait, de mindent rendben talál. Gábor megkéri Alexát, hogy látogassa meg öccsét, Karcsit.


Két pasi – meg egy kicsi. CSI Miami SE- evad. Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami , ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők. Miami helyszínelők részek ingyen, online letöltés nélkül. Az NCIS az amerikai CBS hálózat tévésorozata, a tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról.


A sorozattervezet és a szereplők bemutatkozására a JAG – Becsületbeli ügyek egy kétrészes epizódjában került sor (8. évad 20- 21. rész ). Országos kulturális programmagazin - est. Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is. Az apámat kihasználja egy idegen nő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések