2018. október 29., hétfő

Együtt maradni a gyerek miatt

Mi azért maradtunk együtt , mert egymással attól még jól ki tudunk jönni, nem veszekszünk a gyerek előtt - csak már nem vagyunk egy pár. Hozzáteszi, hogy a gyerek miatt együtt maradni az egyik legrosszabb dolog, amit két felnőtt ember elkövethet, a kicsik ugyanis olyanok, mint a szivacs, mindent magukba szívnak, még akkor is, ha a szülők nem előtte veszekszenek. Neki bőven elég, ha látja az anya kisírt szemét, vagy azt, hogy az édesapja soha nem jár haza. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.


Jó volt együtt bulizni, barátokkal lógni, fészekrakásról álmodozni, de amikor bejön a kapcsolatba egy kis lény, akiért felelősséget kell vállalni, nem megy a közös teherviselés, és közös örömökből való egyforma részesedés. Válni és a válás után együtt működni talán az egyik legnehezebb dolog. Aki ilyen szülővel nőtt fel, minél tovább gyerek akar majd maradni , hiszen a kapott minta szerint neki kell majd áldozattá válnia, amint ő maga is elköteleződik, és családot alapít.


Inkább azt kell megmutatni, hogy férjnek, feleségnek és szülőnek is jó lenni. Együtt maradni vagy szétmenni? Nagy dilemma ez, sokszor évekig nem is dől el… Korábban már írtam egy cikket válni vagy nem válni címmel, melyet ITT elolvashatsz. A válást megelőzően nagyon sokszor előkerül, hogy mégis megpróbálják a gyerek (ek) miatt a további együttélést.


Együtt maradni a gyerek miatt

Az már mindegy, hogy együtt vagy külön, de ott, ahol már szóba jön az hogy a gyerekek miatt , na pont ott nem kellene együtt maradni. Ez ugyanúgy rossz a gyereknek is, ha látja, hogy nem akartok együtt maradni. Bár mivel nem írta hogy veszekedni is szoktatok, csak kihűlt a házasság, lehet nem kéne emiatt szétköltözni, mert ez sem jobb a gyerekeknek. A blog eddig bejegyzést tartalmaz. Mások érdekében tűrnéd a rossz házasságot?


Ezzel ártasz a legtöbbet - és nem csak magadnak. Már nem szeretjük egymást, de a gyerekek miatt együtt maradunk! Sok pár életében kialakulhat olyan helyzet, mikor úgy érzik, kiüresedett a kapcsolatuk, elhidegültek, eltávolodtak egymástól. Kislány korom óta arról álmodtam, hogy felnövők, férjhez megyek, gyerekeket szülök, és ha ez mind meg van, boldogan élek, míg meg nem halok.


Hisz nincs is annál gyönyörűbb, mint egy szép családot teremteni, babázni. Nagy szükségem lenne a segítségére! Megismerkedtem egy férfival tavaly júliusban, a kezdetektől vonzódunk egymáshoz, viszont elmondta, hogy van egy éves kisfia és egy élettársa, aki a fiú nevelőanyukája, az igazi lemondott róla, mikor ėves volt!


A gyerek miatt maradjanak együtt ? Nem a levegőbe beszélek: az én szüleim is elváltak, mikor éves voltam és a mai napig áldom édesanyám döntését, pedig nálunk nem volt agresszió, nem. Mielőtt pálcát törnénk a gyerekek felett, fontos rámutatnunk arra, hogy a kialakult helyzetért nem a gyerek a felelős. Nem érdemes együtt élni csak a gyerek miatt. A válásra senki sem veszi rá könnyen magát, ezernyi érvet felhozol, hogy elodázd a döntést. Előbb utóbb a gyerek is észreveszi,hogy nem szeretitek egymást csak érdekből vagytok együt ,meg attól,hogy elváltok még ugyanúgy láthatja az apját és az anyját is.


Együtt maradni a gyerek miatt

Meg kell neki magyarázni,hogy őt mindketten nagyon szeretitek de egymást már nem. Ne ronsd el az életed a gyerek miatt. Veszekednek éjjel-nappal, semmi sem jó. Gyerekek miatt együtt maradni.


Ha iderak az egyik egy poharat, az is baj, ha oda a másik egy tányért, akkor nem jó. Nem jó, amikor a gyerekhez szól az Apa, idegesíti az Anyát, és fordítva. Mindig csak vitatkoznak, semmi sem jó. Nem veszekszünk, de semmi gyengédség nincs már köztünk. A férjemnek van valakije, és nekem is alakul egy kapcsolatom.


Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy együtt maradunk, amíg Adél lányunk leérettségizik. Nem kell minden nap újfajta étellel kínálni, hanem akár napokig is egy fajtával érdemes próbálkozni, amíg megbarátkozik az ízével. A kicsiknek is lényeges, hogy a családtagok együtt étkezzenek, nyugodt környezetben, ezért ezt meg kell teremteni számukra. Jó, ha az étkezések nagyjából azonos időpontokban zajlanak.


Amikor az apukájánál van, ők együtt alszanak egyszemélyes heverőn, amit én nemtarok jónak, de még nem sikerült változást elérni. A mostani párom szigorúban gondolkodik, szerinte ne hagyjam, hogy a gyerek visszaszókjon mellém, mert akkor ott is mara és már csak év a suliig. Elég tanácstalannak érzem magam. A legtöbb férfi eddig úgy találta, hogy Megan Terrell ereiben víz folyik, s ridegsége miatt szinte megközelíthetetlen. Csakhogy Lucas Canfield nem mond le róla ilyen könnyen.


Miután forró, szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, mindenáron ki akarja deríteni, mi akadályozhatja meg teljes boldogságukat. Nem találja sem a kapaszkodót, sem a kiutat. Mik az intő jelek, hogy kicsúszott az irányítás a szülő kezéből?


Mikor a szülő rég túl van a saját komfortzónáján, próbálja kielégíteni a gyerek igényeit, de sosem tud elég jót tenni. Ha a gyerek dönti el, hogy legyen-e kistestvére, hogy hová.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések