2018. október 30., kedd

Ikerláng szerelem vége

Ikerláng szerelem vége

Az ikerláng szerelem jellemzői és az ikerláng találkozás lépcsőfokai. Most már módodban áll úgy bánni. A karmikus kapcsolatoknak van eleje és van vége. Előfordul, hogy egy közös cél érdekében, szövetségként születnek, de karmát szülnek az eskük, a fogadalmak, a kötelékek, ígéretek is.


Előző életből áthozott, be nem fejezett ügyek, helyzetek is a karmikus kapcsolatok kötelékébe tartoznak. A várakozással várakozást teremtesz. Az egész ikerláng -téma legérdekesebb része ugyanis az, hogy a legfájdalmasabb tapasztalatokat tartogatja, amelyeket valaha is átéltél. Váro hogy a másik majd rád figyel? Még azután is hosszú ideig őrlöd magad miatta, miután egyértelműen vége lett a kapcsolatotoknak.


Yin és Yang : életenergia áramlásának pozitív és negatív azaz a csí két pólusa, a hegy árnyékos és napos oldala is. Lehet, hogy a forma nem is tetszik, lehet, hogy észre sem venné lehet hogy se korban, se sehogy nem stimmelnétek amúgy a fizikai, háromdimenziós szinten, de ott van az az energia amit érzel, hogy az a tie és ott van abban a másikban, és mint egy iszonyú erős mágnes vonz tége és muszáj hozzátapadni. Tapasztalatom szerint ha rá találunk ikerlángunkra,de ő még nincs készen az nagy szenvedés! Zömmel a felettes én rész irányítja az ikerláng találkozásokat,hisz ő is érintett!


Először össze hangolódnak. Ha ez sikeres akkor elkezdődhet egy 6-tételből álló össze olvadás lélek rétegenként! Ez után a felsőb én s a. Vége a találgatásoknak! Ikerláng Teszt konzultációra. Ha hiszel a csodákban, ha mindig is kerested az életed értelmét, ha folytonos hiányérzet bántott mindaddig amíg rá nem leltél: ne add fel!


Elsőre éreztem, hogy ő valahogy más, gondolkodtam rajta, de nem is beszéltünk csak nagyon ritkán élőben mikor egy társaságban voltunk. Mitől lenne ez más, mint bármelyik szerelem ? El kellene egy kicsit vonatkoztatni a sok összeolvasott ikerlágszakértő által megírt történettől, és belegondolni, hogy a saját ikerláng kapcsolatunk vajon mennyiben is tér el egy igazi, szenvedélyes szerelmi kapcsolattól, amelyhez nem kapcsolunk annyi, hitet. Nos, az ikerláng szerelem fogalma teljesen egyszerű: mindenkinek csak egy van, ő a mi lelkünk másik fele, akivel valamikor, de egyesülni kell. Azt mondják, hogy mindenkinek van egy ilyen ikerlelke, amely mindennél erősebben kapcsolódik a miénkhez. Miután kettéváltak, folyton folyvást keresik egymást, akár több reinkarnáción át.


A szívünk úgyis mindig jelez és a testünk is. Mindenki, aki átéli, tudja, miről van szó, olyan intenzív tünetek. Duration: minutes, seconds. IKERLÁNG SZERELEM STÁCIÓI VARGA CSABA Ezt az írást legalább fél évvel ezelőtt írtam. Ahogy telnek a hetek, az ikerláng szerelem értelmezések egyre mélyebbek lesznek.


Talán most már az én írásom is több lélekben ébreszt visszhangot majd. A valós ikerlángoddal azonban maximum rövid időre szakítasz és sosincs vége a kapcsolatnak. A hamis spirituális ikerláng mellett bizonytalanná válsz, míg a valódi ikerlángod mellett biztonságban érzed magad. Egy be nem teljesült (talán ikerláng ?) Szerelem története I. Mi történik, miután egy házasság csődbe megy? Lehet-e vagy érdemes-e még menteni a menthetetlennek tűnőt, ha van két kisgyermek is a fedélzeten?


Ikerláng szerelem vége

A szerelem természetére vonatkozó kérdést évszázadok óta újra és újra feltesszük, és mostanra már tudnunk kellene a választ. De a szerelmet nehéz nyakon csípni, megszemlélni, és jellemezni, majd amikor az elménk végre a közelébe férkőzik, a válasz talán már mégsem tetszik annyira. A párjára lelt ikerlélek a Teljességet - a tökéletes lényt - látja a másikban, és a Szerelem erejénél fogva segít is kibontakoztatni. Az egymáshoz visszatérő ikerlelkek az egész teremtést arra sarkallják, hogy visszatérjen ősforrásához. Rég volt már, mikor először megláttam őt.


Ha összesodor valakivel a szél, és rózsaszín felhők vannak körülöttünk, akkor is arra gondolok, ó ennek vége lesz majd és megkeresem őt. Az a fajta szerelem , amiről azt mondják, hogy az égig repít, és a mélybe taszít egyszerre. Ami annyira intenzív és vibráló, hogy egyszerűen nem tudod kiverni a fejedből, még évek távlatából sem.


Ritka, hogy valaki rátaláljon a saját ikerlángjára, de azok a szerencsés emberek, akikkel ez megtörtént, harmonikus, boldog. Egy hamis ikerláng kapcsolatban az egyik fél mindig úgy érzi, hogy a másik üldözi a szerelmével, szabályosan megfojtja. Néha felváltva üldözitek egymást, és ilyenkor az egyik fél pontosan tudja, hogy lazítani kellene a gyeplőn, és nem kellene minden időt együtt tölteni, de egyszerűen képtelen változtatni a helyzeten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések