2018. október 5., péntek

Melyik színű szem a legszebb

Legyen hideg kék, smaragdzöld vagy simogató mogyorószín, az emberi szem talán a szervezetünk legszebb része. Mitől függ, hogy milyen színű a szemünk? A szemünk színéért – szüleinken kívül – egy melanin nevű barna pigment a felelős (csakúgy mint a bőr- és a hajszínért), ami a szem szivárványhártya (írisz) részében található, és tulajdonképpen ennek a pigmentnek az eltérő mennyiségéből következik, hogy kinek milyen színű is lesz a szeme. Kinek milyen színű a szeme? Elitélitek azt, aki megváltoztattja a szeme színét?


Melyik a legszebb szem szín szerintetek? Nincs benne helyesírási hiba. Attól függ, milyen alkalomra, milyen tárggyal kapcsolatban, vagy milyen a helyzet. Szerintem a lágy színek mindig szépek, azokra jó ránézni.


Az olyan agyonnyúzott szállóigék miatt, mint hogy a szem a lélek tükre, csak igen ritkán gondolunk bele abba, hogy a tekintet valóban mély, sokatmondó és igen szikrázó tud lenni. Sugárzó szempárra pedig nagyon könnyen, egy apró csellel is szert lehet tenni, mégpedig a megfelelő színű ékszer kiválasztásával. A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Komolyan én nem hittel el, hogy létezik ilyen színű szem , mint a férjemé, napokig azt hittem. Szerintetek melyik a legszebb szemszín és hajszín, és miért?


A pirosító lehet pink, mályva, halvány málnapiros, de legszebb a tompa rózsaszín. A nyár lányoknak a matt rúzs áll jól, ebből is a kékes rózsaszín. Ugyanúgy, mint a tél, a nyár is könnyen túlsminkeltnek látszhat, ezért nem ajánlott a sok festék.


A szemhéjon hűvös pasztellszínek és a gyöngyházfény a legszebb. Ahogy a nyár eléri a küszöböt, a görög szigetek máris hatalmas figyelmet kapnak. Fehérre meszelt házak, türkizkék tenger ameddig a szem ellát, romantikus naplementék, mediterrán ízek, mitológiai utalások… A legtöbb embernek ezek és hasonló jelzők jutnak eszükbe Európa egyik legkedveltebb úti céljáról. Azt mondják, mindenkinek szép szeme van, de azért vannak egészen különleges szempárok is.


Ha megnézünk egy arcot, minden bizonnyal az illető szeme az, amit legelőször megfigyelünk, még akkor is, ha nem mindig emlékszünk pontosan a szemszínére. A szürke a másik olyan szín, amellyel nehéz mellélőni, mert szinte mindenkinek jól áll. A kérdés csak az, hogy melyik árnyalattal lehet a legjobban kiemelni a zöld szemed.


Vigyázz, hogy ne használj túl hideg árnyalatot, amelyben eltűnik a szemed. A becsapós rajzok, és a mit pillantasz meg először feliratú ábrák többször bizonyították már, hogy az agy és miatta a szem sokaknál különböző dolgokat vesz észre, vagy másra fókuszál először. Sőt, mint kiderült, egy fényképen sem mindenki ugyanazt a színkombinációt látja. Milyen színű ez a ruha?


Melyik színű szem a legszebb

Nehéz a téma, hiszen a sziget rengeteg szép strandja között nem lehet felállítani egy konkrét sorrendet. Ez a dilemma persze csak akkor kezdődik, mikor már nagyon sok szép tengerpartot láttál Szardínián és minél többet látsz, annál nehezebben fogod tudni megmondani, melyik a legszebb. Nagy dilemma a férfiak életében, hogy milyen gyűrűt válasszanak a lány kéréshez, és ha meg is találták a megfelelő fazont, színt, az ár is megfelelő, akkor azt vajon melyik ujjra, melyik kézre kell húzni?


Mindenki szeretné Kedvesét a legszebb gyűrűvel meglepni. A legszebb strandok Görögországban is itt találhatóak. Kevés állandó lakossal rendelkezik (mindössze fő) néha találkoznak új lakókkal, többnyire művészekkel, akik úgy döntenek, hogy elhagyva a mobiltelefonjaikat itt telepednek le egy pár hétre. Ciprus legszebb strandjai és tengerpartjai Afrodité szigete, Ciprus hírnevéhez méltóan igazán gazdag látványos strandokban, vonzó tengerparti részekben. Bár hangulatos partokat a középső részeken is találni, mégis bátran kijelenthető, hogy Ciprus legszebb , leglátványosabb helyei a sziget két szélén húzódnak.


Melyik színű szem a legszebb

Mikor a torok, és harmadik szem csakrán keresztül, -melyek színei a kékek, és a kék a tartózkodó, és hűvös érzetet kelti bennünk- eljutunk a korona csakrához, felkészítettük magunkat az Univerzummal,Istennel, Önmagunkkal való találkozáshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések