2018. október 17., szerda

Kutyakozmetika árak

A felsorolásban nem szereplő fajtáknál a küllemben hasonló fajták árai irányadóak a kutyakozmetika szolgáltatásaira nézve. Kizárólag előre megbeszélt időpont alapján dolgozom, tehát perc késés után, csak egy újabb időpontot tudok felajánlani! Kutyakozmetika árak az Sos kutyakozmetikában tatabányán.


Kutyakozmetika árak

Tájékoztató és leírás, kiszállás házhoz. Lőrinci kutyakozmetika árak és szolgáltatások listája. Kérheted a lábát, testét, pofiját vagy csak egyszerűen a farkát a te általad kiválasztott színre. Cicák kozmetikázása esetén, kérem vegyék figyelembe, hogy a macskák nem tudnak úgy közreműködni, mint kutyák.


Nem minden esetben tudjuk vállalni a kozmetikázásukat. Mivel a kutyakozmetika területére behozott állatok egészségi állapotának megőrzése, védelme fontos számunkra, így a többiekre fertőzési veszélyt jelentő ebeket sajnos nem áll módunkban kezelni. Teljes körű kozmetika Kistermetű kutyák (Bichonok, Westi, Yorkshire terrier, Shih-tzu, Máltai selyem kutya, Schnauzer törpe) 4. Ft Középtermetű kutyák (Spániel, Pumi, Uszkár(közép), Retriever, Schnauzer (közép), Mudi) 5. Ft Nagytermetű kutyák (Berni pásztor, Németjuhász, Schnauzer (óriás), Szetterek, Kuvasz) 8. Tenyésztőknek több kutya rendszeres kozmetikája esetén kedvezmények!


Szegedi Kutya Klub oktatói és bemutató csapatához. A gazdik és kutyáik képzése mellett végeztem el a kutyakozmetikus tanfolyamot. Kérek minden gazdit, ha kutyája esetleg bolhás, vagy bármilyen bőrproblémája van jelezze, hogy elkülönített időpontban tudjam fogadni. Minőségi szolgáltatás - Prémium ápolószerek - Kedvező árak.


Nincs ideje telefonálni vagy éppen akkor hívna bennünket, mikor már nem vagyunk nyitva? Amikor megláttam az új weblapot, azt hittem, hogy ez egy elit hely, ahol nem szívesen látják a hétköznapi embereket, és nagyon magasak az árak. Aztán mivel közel van, mégiscsak elvittem Pankát. A kozmetikusok nagyon kedvesek, segítőkészek és hibátlan munkát végeztek.


Kutyakozmetika árak

Nagyon pozitívan csalódtam. Biztosan ide fogunk járni! Czibere Andrea okleveles kutyakozmetikus várja Önöket! Partnerek Lemondási feltételek.


Előre bejelentett időpont lemondást a megbeszélt időpont előtt órával tudunk elfogadni. Kölyökkutyák beszoktató kezelése a feltüntetett komplett árak -a. Bolhásság esetén 8forintot számolunk fel annak érdekében hogy a kozmetikát bolhamentesítsük a következő vendég megérkezése előtt. A kutyakozmetika egyéb kedvezményeit a Bodri-Fodri Törzskártya-val rendelkező ügyfeleim tudják igénybe venni. A kozmetikázás előtt, miután láttam kedvencét, megbeszéljük milyen kozmetikai szolgáltatásra van szüksége, és az mennyibe kerül pontosan.


KUTYÁK KOZMETIKÁZTATÁSA. Székesfehérvár Prohászka Ottokár u. A régi díszhalas helyén) Üzlet bejárata a Munkácsy Mihály utcából. Nyitva tartásunkkal és rugalmasságunkkal próbálunk minden igényt kielégíteni. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, fajtatiszta vagy keverék kutyusról van szó, igazodunk mindig a gazdi kívánságához. Az árak tájékoztató jellegűek!


Arra törekszünk, hogy kedvence a lehető legkíméletesebb módon, minimális stressz és maximális odafigyelés mellett szépüljön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések