2017. július 7., péntek

Társkereső szélhámosok

A társkereső irodákkal is vigyázzatok! A magát keresztyény szellemiségűnek hirdető társkereső iroda, kinek vezetője állítólag orvos, két év alatt egyetlen társat sem közvetített részemre, miközben honlapján több mint száz társkereső van. Mindez ezer ft-ért, számla nélkül. Ha mobilos társkereső alkalmazást keresel vagy laptopon ismerkednél, randiznál, keresnél társat, akkor garantáltan a Párom.


Társkereső szélhámosok

Minden platformon elérhetőek vagyunk, ügyfélszolgálatunk pedig telefonon vagy e-mail-ben bármikor segítségedre van. Pár éve akár már térképes társkereső alkalmazásunkat is használhato persze csak regisztráció után. Sikertörténetek azaz sok ezer pár, akik a Párom. Házasság, komoly kapcsolat, együttélés, gyerekvállalás, akik ezt keresték és sikerrel jártak sokan megosztották velünk társkereső.


A Erdélyi társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. Magyarország – A sikeres, harmincas, nemrég elvált ügyvédnő regisztrálta magát egy népszerű és jó hírű társkereső weboldalon. Rá is talált ott egy igazi gavallér, aki verseket írt, virágot küldött neki, egyszóval teljesen levette a lábáról. A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni.


Társkereső szélhámosok

Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni. Minden társkereső legalább 2-oldalra be van regisztrálva, de vannak, akik “ társkereső -halmozók”, és ezer helyről szerzik össze randi partnereiket. Kezdőként, amíg óvatosabb vagy (a pénztárcáddal), próbálkozhatsz ingyenes társkereső oldal regisztrációval is – ezek azok a helyek, ahol minden ingyenes. Szélhámosok és programorok nem érdekelnek.


Társkereső Miskolc órája tag Szia! Nem vagyok vallásos, de hiszek Istenben. Komoly kapcsolatot keresek, örökre. Vagyis nem hiszek, hanem tudom hogy van, majd mesélek erről is személyesen ha érdekel, hogy honnan tudom.


A fiatalokkal ellentétben a középkorúaknak már van vesztenivalójuk - ami az anyagiakat illeti. Tisztázzuk a legelején, aki csak szexet akar, az nem szélhámos. Nem azért, mert mai társadalmunk erkölcseibe ez belefér, hanem azért, mert az. Katalin - társkereső Miercurea-Ciuc - nő Magyarországról kerültünk haza Erdélybe. Elváltam és van egy éves fiam.


Szeretem a természetet, a romantikát stb. Nézd meg Ábrahám társkereső adatlapját a Love. Regisztrálj, ha megismerkednél további társkeresőkkel.


Társkereső szélhámosok

Egy tolnai társkereső nő, Olga (52) Az egyenességet, őszinteséget értékelő,elváró s megadó ember vagyok. Ja és még némi súlyfelesleggel is rendelkezem. Az alapvető adataidat (életkor, lakhely) a neved alatt lévő szövegre klikkelve tudod megváltoztatni. Hogy kit keresel, a kapcsolódó szövegre klikkelve módosíthatod. A telefonos formát azért választottam , mert lassan, megy az írás.


Nagyon, kérem, hogy szélhámosok , és kalandok kíméljenek ! Az, hogy tetszik-e a másik, úgyis a személyes találkozás alatt dől csak el. S az is, hogy van-e kölcsönös szimpátia és akarunk-e még találkozni egymással. Sajnos nekünk sincs biztos receptünk a modernkori szélhámosok azonosítására, ezért próbáljatok meg minden körülmények között józannak maradni.


Az egyik legnagyobb, leglátogatottabb társkereső weboldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések