2017. július 27., csütörtök

50 Éves szülinapi köszöntő

50 Éves szülinapi köszöntő

Néhány dolog véget ér, mert némely dolog veszendő. Mögötted áll, ez a múlta furcsa film, s bizarr rendezés, És az elszaladt évek mögött mennyi-mennyi szenvedés. Születésnapi köszöntő férfiaknak kontraszt. Unsubscribe from kontraszt? Az egységet meg lehet bontani - de törvényszerűen helyreállítja magát.


Jó példa erre a mai ökológiai helyzet - mohó, önző, szeretetlen célból ki lehet rabolni a Természetet - csakhogy ennek a következménye, hogy a Természet a lázadó embert visszarántja. Verklis pálinkás szett 50. Zenélő pálinkás szett - 50. VERSEK,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek.


Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet. Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. Ennyi éves is csak egy évig maradsz!


Isten éltessen sokáig, míg a Balaton ki nem szárad bokáig! Míg egy szál haj lesz a fejeden! Nem negyvenéves vagy, hanem tizennyolc, huszonkét éves tapasztalattal. Az öregkor mindig évvel késõbb kezdõdik, mint ahány éves vagyok.


Bernard Baruch) Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta. Here we provide birthday wishes for sister, happy. Ha ötletre van szükséged az 50. Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba.


50 Éves szülinapi köszöntő

Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel. Eljött ez a nap, és beálltál a sorba, Te is beleléptél az ötvenéves korba. Ne ijedj meg tőle, a sors nem vág ezért orrba, talán csak férfiasságodon eshet némi csorba. Mire az ember éves lesz, addigra a happy és a birthday eltávolodik egymástól! Pláne, ha női ember az illető!


Saját gyérülő haja hulló foga hanyatló látásod kössön le! Az én születésnapom rajtam kívül kizárólag a gerontológusomra tartozik! Az ünneplés különböző lehet, van aki a féktelen bulizást szereti inkább, és a nagy tömeget, van aki viszolyog tőlük, és inkább egy szolid tévé-torta-ajándék-tévé kombóval szeret inkább túl lenni rajta. Ne izgulj, jön még télre tavasz, ennyi éves is csak egy évig maradsz. Hello, egy olyan rövid köszöntőt keresek, ami kedves egy éves születésnapra.


50 Éves szülinapi köszöntő

Valami rövid kéne, ugyanis egy üveg borra szeretném rácímkézni (tehát pár sor). Ha lehet legyen kiemelve az év. Megéri mindennap benézni! Vicces, kreatív ajándékok 50.


Szülinapi köszöntő éves kisfiúnak. Megszülettél, nem tudtam, hogy fogadjalak De múltak az évek és magamba zártalak. A szívemben élsz már hosszú évek óta Lelkem boldogsággal van tele azóta. Itt vagy Velem, mint földnek a fény Boldog lettem, hisz megszülettél.


Két kedves versikét is találtam amivel felköszöntheted a szülinapost egy szép képeslapra írva. Bár Ő még nem érti, a szülőknek biztos szép ajándék. Válogattam 1-érdekes képet, jókívánságot, videót ebből az alkalomból.


A születésnapunkat átlagosan millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések