2017. július 24., hétfő

Bak ikrek barátság

Ha a barátnője Ikrek , egy percig sem fog unatkozni mellette. De arra számítson, hogy ez a barátság csak addig él, amíg ön ápolja. Tudomásul kell vennie, hogy az Ikrek ezernyi dologgal foglalkozik, örökké késésben van, s talán még a megbeszélt találkozót is elfelejti, mert egy érdekesebb programja adódott. Az Ikrek Olyanok, mint egy konferenciaközpont. Mindig hatalmas náluk az átmenő forgalom, és a barát maximum a portaszolgálatos (esetleg a hostess) szerepét töltheti be ebben az instrumentumban.


Neki folyton csöng a telefonjuk, - legyenek mosogatók egy étteremben vagy nagyvállalkozók, ez mindegy. Barátság terén ez nem zavaró, viszont egy kapcsolatban ez számtalan problémát okoz, ami már nagyobb gond. Az ilyen kapcsolat sok vitával és hangulatváltozással zajlik. Könnyen alakulhat ki, se vele se nélküled állapot. Inkább baráti mint szerelmi.


Egy Bakhoz képest te túlságosan bohém és könnyelmű vagy. Gyakran ér az a vá hogy a fellegekben jársz, és nem vagy elég megfontolt, sőt mi több, egyenesen azt fogja rá hogy felelőtlen és meggondolatlan vagy. Tele vannak energiával és életerővel, ügyesek a szavakkal.


Bak ikrek barátság

Intelligensek és nagyon alkalmazkodóak minden helyzethez és emberhez. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok.


Bika - Ikrek családi horoszkóp. Ha az Ikrek lány elég hagyománytisztelő családból származik, akkor nem hagyja faképnél a Bak pasit, akit valószínűleg két hónap alatt megun. De a Bak fiút eleve nem tudom, hogyan hódíthat meg egy Ikrek lány, tehát már eleve érdekes, ha egyáltalán létrejött ez a szerelmi kapcsolat. Bak -nő és Nyilas-férfi két nagyon különböző jellem.


Bak ikrek barátság

A Bak megfontolt nyugalma és a belső tűztől izzó Nyilas lelkesedése ugyan jól kiegészíti egymást, kapcsolatuk inkább barátság , mint érzelmes szerelmi kaland. Ahhoz, hogy szexuális életük sikeres legyen, az Ikrek el kell vonja a Bak figyelmét a munkáról és problémákról. Bak és Rák szerelmi kompatibilitása Gyenge A Bak nem tud sok figyelmet szentelni partnerére, ez pedig nem felel meg a Rák kívánságainak. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent.


Mottója: „ Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! IKREK (V. 21. – VI. 21.) A jegy szülötte számára fontosak a kapcsolatok, de a szabadságához ragaszkodik. Nehezen viseli, ha például egy barátnő órákon keresztül semmiségekről fecseg.


Bak ikrek barátság

Ilyenkor gyorsan kitalál valamit, és lerázza az energiavámpírt. Egy Bak – Kos párviadalban, ha betartják a játékszabályokat, akkor nem kérdés, hogy a Bak győz, ha viszont nem tartják be a szabályokat, akkor a Bak nem tud győzni, mert a Kos nem hagyja, és a Kos, amikor egy bizonyos szint után nem győzi szavakkal, akkor jön a tettlegesség. Szívesen kipróbálja a vele egynemû partnereket is, bár inkább kíváncsiságból, mint belsõ ösztönös kényszer miatt.


Ha valami vagy valaki unalmas, azt az Ikrek azonnal faképnél hagyja. AZ IKREK FÉRFI: szereti az olyan hölgyeket, akik csodálják, szinte csüngnek a szavain, és látszólag nehezen hódíthatók meg. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek. Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések