2017. július 3., hétfő

Eladó lakás budapest

Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Válogasson az ingatlanok közül, mentse el a keresést vagy használja értesítő szolgáltatásunkat.


Eladó lakás budapest

Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó. Az ingatlan alapterülete nm, mely felett egy nm-es állógaléria helyezkedik el, tehát a lakás teljes hasznos területe m2. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Duna part szomszédságában eladó.


Az ingatlantól pár perc sétára elérhető a Belgrád Rakpart, a Váci utca és a. Csepelen, a sétányokon található emeletes ház 3. A ház a 80-as években épült téglából. Nem a haszonszerzés csillog a szemében, hanem az elhivatottság. Eladó lakás után kutat? Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat.


Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. BUDAPEST XIII kerületében Földszintes lakás 3Millió Forintért eladó ! A lakásban jelenleg villanyfűtés alkalmaznak,de van az udvaron gáz is. Nagyon alacsony költségű az ici-pici lakás rezsije.


Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Ker Belső-Ferencváros A IX. ALLURE RESINDENCE-ben eladó egy 7. TERASSZAL, szobás, NYUGATI fekvésű, PANORÁMÁS A BUDAI HEGYEKRE! Törökvész elegáns, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcájában, a 149-es busz végállomása közelében kínálunk megvételre egy nm-es földszinti, ragyogó napfényes studió lakást, további nm-es terasszal.


Eladó lakás budapest

Római part sun palace vagy Kaszásdűlő térségében keres eladó lakást vagy értékesítene, segítünk. Befektetésnek is kiváló eladó lakások a 7. Emeleti panellakás sürgősen eladó. Ingyenes hirdetések a Jófogás. GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! Krisztinaváros, Naphegy, Gellérthegy, illetve eladó ingatlan 1. Soroksár, Millenniumtelep, Soroksár-Újtelep, Apostolhegy, Lóállás, Molnársziget.


Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. Jókai téren egy szép állapotú, néhány éve felújított, nm-es, tehermentes polgári lakás. Jó elrendezés, két külön bejáratú háló, tágas nappali, konyha-étkező. Fiatalok, Kis családok, Idősek! Rákospalota eladó házak.


Eladó lakás budapest

Ha eladná lakását vagy vásárolna a környéken, ingatlanértékesítőnk segít a megoldásban. Több ezer friss, ellenőrzött eladó felújítandó hirdetés: 1m2-es szobás f. Váci utca közvetlen közelében a Régi posta utcában, kínálok eladásra, egy Fürjes Andor által tervezett, kiváló minőségű hangszigetelési technikával kialakított, és. Orczy Kertnél egy frissen felújított nm-es másfél szobás szuterén lakás , rendezett, jó állapotú társasházban. Közlekedése kiváló, a metró Nagyvárad téri megállója csak pár percre van ! Az ingatlan teljesen körbe járható előkerttel rendelkezik.


A telek 7négyzetméter. A felújítás során idáig a teljes tetőcsere és a nyílászárók cseréje már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések