2017. július 13., csütörtök

Kréta napló bejelentkezés belépés

Az Internet elérésének ellenőrzése után is előfordulhat, hogy bizonyos weboldalakat - különös tekintettel a gyakran használt webcímekre - a számítógép nem tud megjeleníteni. A feltöltött dokumentumokat utólag nem törölheti, nem szerkesztheti. Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző. Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban.


Kréta napló bejelentkezés belépés

A belépés után az oldal alján, a legutóbbi fióktevékenység résznél látjuk az utóbbi bejelentkezés idejét is. Ez arra jó, hogy ellenőrizhessük, nem lépett-e be illetéktelen a fiókunkba. Megnézhetjük az utóbbi belépések részleteit, akár böngészőből, akár levelezőprogramból vagy mobilról léptek be a fiókunkba. A belépés módja azonos az internetes változattal, csak első alkalommal ki kell választani a legördülő menüből az iskola nevét!


Az alkalmazás megtalálásához szükséges keresőszó lehet: kréta e- napló. HA elkezdik beírni, hogy Dunabogdány, akkor két iskolát ad ki. Az első az általános a második a zeneiskola. Ha az adott e- napló tekintetében Ön rendelkezik építtetői szerepkörrel, akkor az e- napló sorára klikkelést követően a rendszer egy felnyíló ablakban jeleníti meg az Ön által választható lehetőségeket.


Kréta napló bejelentkezés belépés

A jelszó az első belépés után megváltoztatható! Viszont a tanuló (diák) és a szülő ugyanúgy tud belépni, így a jelszóváltoztatást érdemes megbeszélnie szülőnek és gyermekének a későbbi belépési hibák elkerülése végett! Iskolánk weboldaláról is egy kattintással elérhető a bal oldali menüben található képre kattintva. Miskolci Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola honlapján! Kréta E- Napló belépés.


Az elektronikus naplóba a következő módon van lehetőség. Bejelentkezés az e-naplóba. E- napló belépéshez kattints az osztálynaplóra. E portál célja, hogy segítséget nyújtson az építkező állampolgároknak, a tervezőknek, a beruházóknak és a kivitelezőknek. Mindent egy helyen, első kézből, hitelesen, megbízhatóan.


Az iskolai étkezések étlapjait és egyéb információkat láthatnak itt. KRÉTA elektronikus napló használata. Az idei tanévben új e- napló kerül bevezetésére iskolánkban. Ez eddig a szülő dilemmája, de ott a pedagógus is, aki hídszerepet tölt be a diákok, az oktatási intézmény és a szülők között. Jégvarázs főcímdalát huszonöt nyelven.


Az adatkezelés jogalapja jogi kötelezettség teljesítése. Az iskola a belépési adatait nem adja át más személy részére. Az érintett belépési adatait a jogviszonya megszűnését követően nem őrizzük.


Az e- napló az iskola honlapján, sztmi. Medgyessy Gimnázium Debrecen. Felhasználónév megadása - gyermeke számjegyű oktatási azonosítója pl. Belépés az e-Ellenőrzőbe.


Jelszó megadása - gyermeke születési dátuma, kötőjelekkel elválasztva (vagy egyben) pl. Továbbra is megmaradnak a hagyományos tájékoztató füzetek! Iskolák számára fejlesztett digitális osztálynapló.


Interneten elérhető adatbázis, mely teljes mértékben helyettesíti a papír alapú naplót. Használata megkönnyíti a napi tanári munkát, az iskolavezetés felé napi online statisztikát szolgáltat. CitroMail ingyenes levelező, Central Digitális Média Kft.


Elérhetősége: a honlapunk jobb felső sarkában lévő E- Napló felületen az elektronikus ellenőrző részre kattintva léphetnek be gyermekük oldalára. KárolyiWeb - BGSZ Károlyi Mihály Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma. Iskolánk Diák jai számára a belépés hez szükséges információkat a fent említett menüponton belül a REGISZTRÁCIÓ -ra kattintva lehet elérni. Hagyományinkhoz híven az angol nyelvi munkacsoport idén is megrendezte az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap (október 25.) délutánján a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések